Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

PoliPraktika

Szakadhat-e a Jobbik?

2016. április 20. - Herczeg Sándor

Vona Gábor pártelnök akciója, melynek célja a párt radikális szárnyának az elnökségből történő kiszorítása, borítékolható volt ugyan, de a döntésre érkező reagálások egyelőre korántsem kiszámíthatók.

A Jobbik néppártosodása, ezáltal a szavazatok maximalizálása már régóta Vona egyértelmű célja, hiszen jól tudja: az „eredeti” Jobbik politikai kommunikációja soha nem lesz kormányképes. A 2014-es választásokra ez a harmadik legerősebb parlamenti párt pozíciójára volt elég, s ne feledjük azt sem, hogy akkor még egyetlen egyéni választókerületben sem tudtak nyerni. A Vona Gábor által irányított fordulat azóta több polgármesteri székhez, sőt Tapolcán parlamenti mandátumhoz juttatta a pártot. Novák Előd, Apáti István és Szávay István alelnökök újraindulásának megtorpedózása azt jelenti, hogy a párt átszervezése elérte a csúcsot is, a radikális szárnyak lenyesegetése, s ezzel együtt a néppárti dominancia erősítése minden régi érdemet felülír. A kérdés az, hogy a most látványosan partvonalra tett politikusok megijednek-e a sárga laptól, vagy dacból harcba szállnak az esetleges pirosért is. Amennyiben bármelyik – vagy akár mindhárom – alelnök mégis megméretteti magát a közelgő tisztújításon, akkor jóval világosabban kirajzolódhatnak a törésvonalak.

vona_novak_foldi_imre.jpg

Vona Gábor és Novák Előd a Parlamentben

(a fotó forrása: Index Földi Imre/MTI)

Abban ugyanis a leghalványabb kétségem sincs, hogy a Jobbik mezei talpasai sokkal inkább a keményvonalasok oldalán állnak, mint a Vona-féle néppártosodási eszme mellett. Az ilyen tömeg ereje azonban nem mindig mutatkozik meg a belső választásokon, hiszen a szavazati joggal rendelkezők nagyobb esélyekkel reménykedhetnek egy valamikori párt-, illetve magasabb szintű bürokrata pozícióban. Ennek okán a pragmatizmus győzhet a forradalmi hangulat felett, amit már 1993 táján is megfigyelhettünk az ezzel az esettel figyelemreméltó párhuzamot mutató MDF példáján, amikor a Csurka István vezette mintegy tucatnyi képviselő hagyta ott a fórumot, s hozta létre a MIÉP-et. A különbség az, hogy akkor az MDF kormányzott, s mivel a kisgazda fragmentálódás is viharos volt, parlamenti többsége elenyésző maradt. Ez a veszély ugyan nem fenyegeti a Jobbikot, de könnyen elképzelhető, hogy a radikálisabb irányhoz tartozó, főleg Novák Elődöt támogató táborban lesz akkora elégedetlenség, amely nehéz perceket fog okozni az utóbbi időben észrevehetően csökkenő népszerűségű pártnak. A frakció vonatkozásában pedig a jövő fogja megmutatni azt, hogy ki melyik politikus oldalára áll ebben az éppen most napvilágra került problémában.

Annyi bizonyos, hogy az elkövetkező időszak nagyon fontos lesz. Most fog eldőlni, hogy a Jobbik továbbhalad-e a megkezdett pártelnöki úton és lebontja az utolsó gátakat is, vagy egy kisebb erózió még jobban szétaprózza erőiket. Utóbbi esetben távolabb kerülnek a kormányalakítás lehetőségétől, mint bármikor, ha viszont Vona Gábor akarata érvényesül, a régi tagok és a velük szimpatizáló szavazók jelentékeny hányada fog elfordulni tőlük. Hamarosan kiderül, hogy a Jobbik miként fogja ezt a gordiuszi csomót kibogozni, vagy még egy ideig a „róka fogta csuka” állapotában marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://polipraktika.blog.hu/api/trackback/id/tr168648280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FF 2016.04.21. 08:47:11

Igazából ha nem lenne büdös a Jobbik rasszizmusa - nagyon is az -, akkor is mutatja Vona tegnapi akciója, mennyire várhatunk tőlük demokratikus kormányzást. Semennyire.

high up! 2016.04.21. 08:56:10

Jaj de izgi, hogy ezek a Fosabbikosok má nem bírják egymás büzét. Oszt szakadnak egy reform-náci meg egy radikál-náci szárnyra.
Szegény elmebeteg batyunknak, az angol migráns N. Barbinknak meg a többi manifeszt blog-nácijainknak mekkora dilemma lesz má, hogy melyik szarhoz csapódjanak.

FOLYTASSUK!

Muzsikok közt 2016.04.21. 09:00:47

Dzsobbik az egyetlen szóbajöhető ellenzéki párt.

Muzsikok közt 2016.04.21. 09:03:00

@FF: viszont senki sem akar 'demokratikus kormányzást', a demokráciánk sarokköve mindössze annyi, hogy ballibet nem szavazunk meg.

FF 2016.04.21. 09:18:12

@Muzsikok közt: én nagyon is szeretnék demokratikus kormányzást. Viszont a mai pártkínálat vagy a demokráciára, vagy a kormányzásra képtelen. Ezzel együtt - komoly kínok közepette - előbb választok töketlent, mint nácit vagy diktátort. Látom, mennyivel nagyobb kárt okoz a szándékos rombolás.

levente11 2016.04.21. 09:27:30

@FF: A Jobbik sosem volt rasszista. Ezt csak a tudjukkik kezében lévő sajtó terjesztette, az arra fogékony bégetők pedig – sikeresen, ahogy az ide író gyengébb képességűeken is látszik – el is hitték.
A lényeg, hogy magyargyűlölő, nemzetellenes, szemkilövő ballib pártokra nem szavazunk!
Az elmúlt évtizedekben a Jobbikon kívül már mindenki megmérettetett, a tényeken, a gazdasági mutatószámokon, a siralmas államadósságon látható, hogyan. Ezek TÉNYADATOK!

A Jobbikkal kapcsolatban pedig minden csak fikció, pár rettegő – ügynöktevékenységet is folytató – busásan megfizetett gyűlölködő firkász kreálmánya. Hányinger történet, de úgy látszik, a Jobbiknak ezt is le kell küzdenie, nem elég csak a hazug módszerváltás _legitim_ pártjai ellen harcolnia.
Így lesz szép a győzelem! ;-)

Muzsikok közt 2016.04.21. 09:33:37

@FF: a kormânyzás nem demokratikus müfaj, hanem hierarchikus

FF 2016.04.21. 09:35:10

@levente11: "Az elmúlt évtizedekben a Jobbikon kívül már mindenki megmérettetett, a tényeken, a gazdasági mutatószámokon, a siralmas államadósságon látható, hogyan. Ezek TÉNYADATOK!"

Ez nyilván nem igaz, az LMP sem kormányzott, az Együtt sem, de a Munkáspárt sem. (Mondjuk az jobb is.) Nem állítom, hogy jól kormányoznának, de ettől még hazugság azt szajkózni, hogy csak a Jobbik nem.

Ellenben Érpatakra sandítok és kösz, nem.

FF 2016.04.21. 09:37:03

Ja, és hogy a Jobbik sosem volt rasszista... Értem én, hogy a politika meg a fórumtrollkodás olyan műfajok, amiknek a célközönsége az egy hétnél régebbre nem emlékező egységsugarú júzer, de engem ne etessetek.

FF 2016.04.21. 09:38:24

@Muzsikok közt: nálunk ez de facto igaz, de éppen ez a baj.

kvadrillio 2016.04.21. 09:47:17

RÉTEGMINIELNÖKÜNK...már megent dobott egy ganajgombócot a magyar népnek ! 0,9 %-OS NYUGDÍJEMELÉST TERVEZ A NYÖGDÍJASOKNAK, AKIKNÉL AZ ORSZÁG FIATALABB GENERÁCIÓJA LAKIK, AKIKET SZERÉNY NYUGDÍJUKBÓL TARTANAK EL !!! VIKTORMINI-RÉTEGMINELNÖK JÓL TUDJA EZT, EZÉRT IS NEVEZHETŐ TÖMEGGYILKOSNAK INTÉZKEDÉSE NYOMÁN !!! A VEZETŐK HAVI PÉNZÉT 2 MILLIÓRÓL 5-6 MILLIÓRA EMELTE, MA...TOLCSY TÖBBSZÁZ MILLIÁRDOT KÖLTÖGET EL FESTMÉNYEKRE, I INGATLANOKRA (NÉPVAGONGYARAPÍTÁS-RA HIVATKOZVA !) A MAGYAR NÉP FELHATALMAZÁSA NÉLKÜL !+!!, CSAK A FELSŐKÖZÉPOSZTÁLYT PREFERÁLJA MINDENFÉLE TÁMOGATÁSOKKAL, CSALADÓKEDVEZMÉNYEKKEL, ÁFA-CSÖKKENTÉSEKKEL...STB., A MAGYAR NÉP TÖBBSÉGI RÉTEGÉT VISZONT FOLYAMATOSAN EGYRE NAGYOBB NYOMORBA TASZÍTJA !!! EZT A MÓCCERT ÉVEK ÓTA CSINÁLJA A MAGYAR TÖBBSÉGI RÉTEG KÁRÁRA !!!
HA ORBÁN MINIELNÖK CSAK A FELSŐKÖZÉPOSZTÁLY RÉTEGMINIELNÖKE, CSAKIS ŐKET KÉPVISELI, AZ ŐÁ ÉRDEKEIK SZERINT CSELEXIK, AKKOR JOBB, HA ELMEGY UGANDÁBA GÁSPÁR FIA UTÁN ÉS OTT SZERVEZ MAGÁNAK EGY 0,9 %-.OS RÉTEGET, AKIKEN KIÉLHETI RÉTEG-ADAKOZÁSI HAJLAMAIT !!!
MONDJON LE, HŰBÉRESEIVEL EGYÜTT ÉS MENJEN EL EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL A ...PICSÁBA !!!..., MELY A MAGYAR EMBEREK HAZÁJA, MELYET MAGYARORSZÁGNAK HÍVNAK ! A MAGYAR EMBEREK MAJD VÁLASZTANAK MAGUKNAK MEGFELELŐ MINISZTERELNÖKÖT, AKI AZ EGÉSZ MAGYAR TÁRSADALMAT KÉPES KÉPVISELNI ÉS AZ EGÉSZ MAGYAR TÁRSADALOM JOBB, MAGASABB ÉLETSZÍNVONALÁT ELÉRNI !!!!

SZÓVAL....ORBÁN RÉTEGMINIELNÖK..., MONDJ LE ÉS MENJ INNEN A BÜDÖS PICSÁBA MÁSHOVA RÉTEGELNI !!!!!

fizetekmegegysort 2016.04.21. 09:53:52

@levente11: "A Jobbik sosem volt rasszista. Ezt csak a tudjukkik kezében lévő sajtó terjesztette, az arra fogékony bégetők pedig – sikeresen, ahogy az ide író gyengébb képességűeken is látszik – el is hitték." Csak én érzem, hogy egy hangyányi ellentét feszül a két kijelentés között? :)

levente11 2016.04.21. 09:55:02

@FF: "Ez nyilván nem igaz, az LMP sem kormányzott, az Együtt sem, de a Munkáspárt sem."

Ezt állítja a pár napnál régebbre nem emlékező egységsugarú ballib trollkodó tapsoncka, aki nincs tisztában azzal, hogy LMP nem más, mint SZDSZ2, a DK, együtt és hasonló drogos, migránspátyolgató brancsok pedig szintén a darabjaira hullott maszop-szadesz kölykei. Csak a balfa* hülyékkel lehet megetetni, hogy ezek 'friss erők'. :DDD
wazze, te tényleg ezeket nevezed meg, mint kormányváltó, de még fontosabb, mint kormányozni is képes erőt? :PPPPP 

youtube.com/watch?v=_UHoebEfL4g

Esetleg vadait? :DDD

Na most, ebből a bűzös gödörből kitekintve valóban miden "rasszistának" tűnik, ami hazafias, ami egészséges, ami nemzeti, ami tiszteli a hagyományokat, de ez a beteges szélsőliberális agyhalott _kultúra_ csak erősíti a valódi nemzeti pártot (gy.k.: Jobbik), a többi pedig megy a történelem szemétdombjára.

FF 2016.04.21. 10:18:04

@levente11: látom, az olvasás nem megy, gyakorolj, ne csak írj! Olyat tagadsz, amit nem mondtam, ez a szalmabábérvelés, erről ismerszik meg a fórumtroll. Deklaráltam, hogy nem állítom, hogy jól kormányoznának. A DK-t meg főleg ne keverd ide, azt nem véletlenül hagytam ki.
Aztán meg én úgy vagyok, hogy inkább Kölcseytől és Batsányitól tanulom a hazafiságot, nem a Hazaffy Dezsőktől meg a Vitéz Kőbányai Fan Clubtól. A Husztot elolvashatnád, ha már iskolakerülés miatt lemaradtál róla.

Muzsikok közt 2016.04.21. 10:32:21

@FF: nem nálunk, mindenhol. A kormány a végrehajtó hatalom feje, ami hierarchikus, nem demokratikus. Demokratikus max a parlamenti vâlasztás, meg a parlamenti szavazások, ill. Népszavazások. A média sem demokratikus hanem hierarchikus.

Szelid sunmalac 2016.04.21. 10:33:27

@levente11: No latod...ezert nem lesz kormanyon a Jobbik, mert vallalhatatlanul butak a szavazoi...

levente11 2016.04.21. 10:36:40

@fizetekmegegysort: Igen, egészen biztos, hogy csak te érzed így.
No, akkor kinél van a hiba? :DDD

levente11 2016.04.21. 10:38:02

@FF: "látom, az olvasás nem megy, gyakorolj, ne csak írj!.... Deklaráltam, hogy nem állítom, hogy jól kormányoznának."

Hehe, szerencsétlen ballib finanick ilyen bénán tud csak mellébeszélni, hát mi ez, ha nem a troll-mérő kiakadása.:DDD
Eklatáns példaként említed, hogy az általad preferált, a valódi szélsőségeseket (migránspátyolgató, pride-védelmező, cigóbűnöző-imádó) futtató ballib pártok is ott vannak ám az ellenzékben, mint lehetséges kormány-váltó erők, akik eddig még nem kormányoztak, de kizárólag csak a komenyista munkáspártra írod, hogy „jobb is”, hogy ők nem kerültek közel a hatalomhoz.
Nagyon bénán hazudsz, ezért is kaphatnál egy körmöst, nemcsak az iskolakerülésért.:DDD Vagy a liberális családoknál erény a hazudozás? :)

levente11 2016.04.21. 10:40:43

@Szelid sunmalac: Valóban, nehéz a ballib Zértelmiség szintjét megugrani, ahol a setét sunmalacok tévelyegnek.:))
youtube.com/watch?v=_UHoebEfL4g
youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8

FF 2016.04.21. 10:53:08

@levente11: próbálkozz, hidd el, meg lehet tanulni szöveget érteni, ha elolvasod többször. Majd azt idézd, ahol azt írtam, hogy ezek kormányváltó erők.

high up! 2016.04.21. 11:04:39

@levente11:

Mi van Barbi, megvan az új nicked? Mind a 10 hozzászólással?

A Fosabbikos kiscsaládodat fogd meg oszt vidd vissza MOSZKVÁBA, ahol KIKÉPEZTÉK meg ahonnan FINANSZÍROZZÁK ezt a civilizálhatatlan csürhét.

Még csak az kell, hogy a fidióta Moszkva-bérenc banda mellett, még egy másik Putyin-bérenc klónpárt viríccson a magyar földön.

Majd gondoljátok barmok, hogy allesz itt a választás, hogy a nagy Puytin-bérenc Orbaneszku vagy a kis Putyin-bérenc Fosa Gábor üjjön a hatalomban?

FOLYTASSUK!

levente11 2016.04.21. 11:18:20

@high up!: He-he, megjött a kriptoszadeszos csürhe maroknyi csapata. :DDDD
Ennyire gyenge volt a tegnapi drogos parti a Parlament előtt, hogy már fórumokba jártok csürhülni, öcsike? :-)) Vagy már a cucc is ennyire gyenge lett, hogy rázzzistákokat meg náczikokat látsz a monitorodon is? :DD

Előbb a helyesírásodat tedd rendbe, te szerencsétlen, repedtseggűeket kedvelő, utána sikongass.:)))

Idén is menetelsz egyet a kiccsáládoddal, te nagyon toleráns?:

youtube.com/watch?v=PJPEPL-OeI8

Szalay Miklós 2016.04.21. 12:13:29

Akit kicsit közelebbről érdekele a politikai (és gazdasági) bal- és jobboldal mibenléte, az ezt nézze meg:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid073

(A legfelső sor a kép tetején, "Bal oldal - Jobb oldal". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

N. Barbie 2016.04.21. 12:21:42

@high up!: Hja, mert a magyargyulolo liberalnaci highup fogja megmondani, hogy ki is szakad meg merre, mert o ilyen magus vagy mi. Jaa, nem, csak egy agyatlan nacizasba beleorult bohoc. :DD

N. Barbie 2016.04.21. 12:37:05

@Szelid sunmalac: "No latod...ezert nem lesz kormanyon a Jobbik, mert vallalhatatlanul butak a szavazoi... "
Igen, igen, ez a szokasos ballibsi onamitas, nem zavartatva mondjuk attol a tenytol, hogy a fiatal diplomasok/egyetemistak kozott vezet a Jobbik. De csak mantrazzatok magatoknak ezt a demagog, altalanosito hulyeseget (ja, mert ballibaknak azt is lehet, ha jobbos altalonosit, akkor nacifasisztarasszista, unalmas :D), ha ettol nektek jobb. :)

N. Barbie 2016.04.21. 12:42:43

@high up!: Semmi kozom leventehez. Tudom, tudom, nem hiszed el --> lesz@rom :) Irok a sajat nickemmel, minek kene masik?
Az meg a sajat ertelmi szintedrol mond el mindent, hogy 2 bebofoges alatt elsutotted az osszes, szanalmas, bizonyitatlan, ostoba ballib mantrat a Jobbik-rol. :D
Bocs, de nem alacsonyodok le olyan szellemi fegyvertelenhez, aki az ilyen suletlen vadaskodasok szintjeig jutott csak el. Majd szolj ha mas is megy, addig csak nacizzal meg rettegjel, az valo neked. :DD

N. Barbie 2016.04.21. 12:47:48

@FF: "Igazából ha nem lenne büdös a Jobbik rasszizmusa "
Nem amitom magam, aki alapbol nem tud kulonbseget tenni rendpartisag es rasszizmus kozott, az kb. menthetetlen, csak kivancsi vagyok, konkret peldakat tudsz mondani erre a fene nagy rasszizmusra?
Ismetlem, tenyszeru rasszizmusra, ami nem az, hogy pl. a tomeges aramlopo ujmagyarokra rahivjak az aramszolgaltatot meg a rendort (ha mar ezek maguktol nem intezkednek).
Kivancsian varom. :D

Balt 2016.04.21. 14:35:11

@FF: Ha már Huszt: most bukott le a karpathir.net orosz érdekeltségű portál komplett szerkesztősége: mind dél-magyarországi Jobbik-tisztségviselők.

levente11 2016.04.21. 17:48:39

@Balt:

Jajjj Istenem.:))))

Szegény szerencsétlen ballib csőcselék; azzal vigasztaljátok magatokat, hogy ilyen óvodás szintű kamuhírek próbáltok gyártani?

Nincs is ilyen oldal, hogy karpathir.net

:DDDDDD

Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.04.21. 18:04:19

@levente11: Isten hozott a pofonfán, haver! Ballib meg talán az ex-SZDSZ-es Morvai Hisztina. Na:

A Putintern infó-háborújának egy mellékfrontjáról. Van egy karpathir.com-os dezinformációs kamu-hír terjesztő weblap. Az impresszumuk szerint Ungváron székelnek:
Főszerkesztő: Kovács Emil
Munkatársak:
Nemes István
Bálint Sándor
Petrovics Gergely
Natasha Mironova
Ungváron dolgozó újságíró cimboráim egy embert sem ismernek, ezek álnevek. Utánanéztem, ha már egy barátom rájuk szállt, kié is a domain. Hát, mit ad isten, egy Kalocsán bejegyzett alapítvány a domain-tulaj, bizonyos Magyar Szív-Magyar Szó Alapítvány, A kuratórium elnöke Bencsik János, Szávay jobbkeze a Jobbikban, a többi tag is Jobbikos. Hát így megy ez a határon túl...

levente11 2016.04.21. 21:06:30

@Yandelvayasna Grldenwi Stravenka:

He-he, ezen libbant blogocska alatt ma délelőtt az első hsz-omban ezt írtam:

"A Jobbikkal kapcsolatban pedig minden csak fikció, pár rettegő – ügynöktevékenységet is folytató – busásan megfizetett gyűlölködő firkász kreálmánya."

és mit ad isten, pont egy ilyen lógóorrút fúj ide a szél estvefelé, aki előbb rosszul írja a karpatinfo nevét az egyik nickjén, majd nicket cserélve javítja az oldal nevét, ám hiteles forrást nem ad, bizonyítékot nem ad, nem számol be a 'botrányról' egy média sem, csak rágalmaz a kis úttörő, dezinfo terjesztéssel vádolja őket, mely ellenkezőleg, épp a libbant fősodratú szennylapokra (zindeksz, origo, hvg, atv) jellemző, akik előszeretettel futtatják a degenerált abnormalitást az oldalaikon, évek óta, rendületlenül mérgezve a magyarságot.
Gondolom, ezt a véres kardot adogatja egymásnak ma a kriptoszadeszos csürhe megmaradt, maroknyi csapata a hetek.hu és az atv.hu szegényes fórumain és elcsodálkoznak, hogy ugyanúgy nincs jelentősége ennek, ahogyan a kuruc üldözésébe és rágalmazásába is csúnyán beégett ez a mindennek utánanéző, mindenről infót gyűjtő („egy barátom rájuk szállt” – ölllég undorító spiclik voltatok mindig is), mindenhol cúnya náczikok után nyomozó pimasz, szélsőséges, büdösszájú pajecos magyargyűlölő kompánia, akik mértékadó, mérsékelt, toleráns újságírónak becézik magukat a tükör előtt. :DDD

Persze csak vicceltem, te nem lehetsz ügynök, csak egy kis gyakornok írnokocska, aki még a domainregisztrációs szabályzat lehetőségeivel sincs tisztában.:)

Kb. 10-15 évvel ezelőtt még több pénze volt a szadesznak fizetett trollokat, bérrettegőket futtatni (voltak vagy 15-en) pl. a zindeksz fórumában, szegények közül 1 sem tudta bizonyítani, hogy Morvai valaha is SzDSz-es lett volna, csupán úgy gondolták, hogy a nők védelmében írt tanulmányai miatt ráhúzzák, hogy „liberális”, majd - finoman szólva - megpróbálják megvezetni az olvasótábort.
Bizonyíték híján szánakozás és jóleső körberöhögés lett a hazug nagyorrú csapatocska jutalma. te sem érdemelsz többet e lejárt lemez újrajátszásával. :))))))

Higgadj le és fogadd meg Hahn rabbid mai intelmeit: szólásszabadság van és punktum! :-))))

Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.04.21. 22:38:20

Nagyon melléugrálsz, kis moszkovita. De jót tesz a testmozgás, nem kell mindjárt a farkasokkal farkalni.

levente11 2016.04.21. 23:28:36

@Yandelvayasna Grldenwi Stravenka:

ne reménykedj öcsike, nekem, s szerencsére az egészséges többségi társadalomnak hányingere van a devianciát kedvelő, migránsokat pátyolgató szélsőliberális csürhéből, azaz a hozzád hasonlókból.
Ezt kellene tudatosítani a fejecskétekben, talán kevesebbszer égnétek be egy vitafórumban.
:)))

Yandelvayasna Grldenwi Stravenka 2016.04.22. 07:19:37

Én vagyok a többség, te pöcs. :)

levente11 2016.04.22. 08:07:16

@Yandelvayasna Grldenwi Stravenka:

Valóban, a buta trollok között mindenképpen a seg*arc többséghez tartozol.

:DDDD

levente11 2016.04.27. 08:16:45

@Balt:

Most bukott le a két zsizsik érdekeltségű portál, a Hungarian Spectrum és Hungarian Free Press.
Már a nevükben is magyarnak hazudják magukat, holott tudjukkik üzemeltetik és egyiket sem Magyarországról.
Természetesen kamucikkek, kamuhírek, óriási hazugságok, történelemhamisítás. Ez a specialitásuk. Ja és a feljelentések, mint a hazai ballib újságoknál dolgozó sajtómunkásoknak, spicliknek.
süti beállítások módosítása