Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

PoliPraktika

Miért is jött létre?

2014. november 03. - Herczeg Sándor

Egyszerű.

Azért, mert van véleményem, s ezt szívesen megosztanám másokkal. Ez persze majd vitákat generálhat. Nem baj. A viták eredményeket hoznak, a nézetek összeütközéséből születhetnek jó megoldások. Ha nincs vita, akkor nincs demokrácia sem... ha nem lennének vélemények, akkor nem jönne létre semmi új, ami akár hasznos is lehet.

Meggyőződésem, hogy a kereket feltaláló ősembert se nézték normálisnak, Galileinek pedig pláne nem hitték el a Föld forgásának tényét. S forog? Igen.

gb.jpeg

Herczeg Sándor újságíró vagyok, 2014 nyarán államvizsgáztam politológusként. A blog célja nem pusztán az, hogy leírjam bizonyos kérdésekről az álláspontomat. Azt gondolom, hogy az embereket nem kizárólag pártok mentén lehet csoportosítani, hanem talán inkább elvek alapján. A vélemények ütköztetése mellett parlamenti érdekességekkel is készülök, így olyan adatokat, tényeket és meglepő dolgokat is lehet majd itt olvasni, melyek nem szerepelnek a napi hírekben, mégis érdemes lesz elidőzni rajtuk pár perc erejéig.

A hír szent, a vélemény szabad.

A látogatást megköszönve és visszavárólag:

Herczeg Sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://polipraktika.blog.hu/api/trackback/id/tr826860379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása