Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

PoliPraktika

A nettó bunkóság létezik

2016. január 25. - Herczeg Sándor

Régen olvastam már olyan gyomorforgató írást, amelyet a G. Fodor Gábor fémjelezte 888.hu közölt le Tóbiás József MSZP-elnök feleségéről. Nem beszélve arról a tényről, hogy teljesen értelmetlen is. Politikai szervilizmus vagy más?

Azt az alpári hangnemet, amelyet Rába Tímea kapcsán engedett meg a portál, talán utoljára egy öreg kisgazdákkal és miépesekkel teli, lepusztult kocsmában lehetett tapasztalni valahol Simagöröngyös térségében, amikor belépett Horn Gyula. No, ez az eset természetesen nem történt meg, bár, ha valaki előrevetíti a jelenlegi ügyet, azt se nagyon hittem volna. Nem csak azért, mert teljesen felesleges egy romokban heverő párt vezetőjébe ilyen módon belerúgni, hanem azért is, mert naiv vagyok. Úgy véltem, hogy van egy szint, aminél nincs lejjebb.

g_index.jpg

G. Fodor Gábor

(a kép forrása: Index)

Tegnapig.

Kétségtelen, hogy a jó ízlés nem jár karöltve a politikai kultúrával. Máshol sem, de Magyarországon végképp. Ha az ellenfelet nem tudjuk legyőzni érvekkel, akkor vájkáljunk a magánéletében. Csak az a baj, hogy a nagy erőkkel keresett és végül megtalált moslékban nyakig tunkolva, magunkat is össze fogjuk kenni. Ez történt most, sőt, G. Fodornak sikerült úgy mocskot fröcskölnie, hogy csak ő lett koszos. Rendkívül jól példázza ezt a fideszes Gulyás Gergely nyilvános elhatárolódása.

gulyas_gergely.png

(forrás: Gulyás Gergely Facebook-oldala)

Mindemellett: semmi szükség nem volt rá. Tóbiás József pont annyira veszélyes a regnáló kabinetre nézve, mint a vak komondor a CACIB első helyére. Pragmatikus oka tehát nem volt a támadásnak. A másik indíték a lógó nyelvű megfelelni akarás, ami megszülhet egy ilyen kritikán aluli írást, hiszen a politikai szervilizmus erre is képes.

Ezt mégsem menti semmi. Ez nettó bunkóság, melyhez értelmiségi ember nem adhatja a nevét. Aki pedig adja, az készüljön fel rá, hogy a továbbiakban nem érdemes máshoz adnia. Rába Tímea rugdosása bőven túllépi azt a határt, ami egy normálisan működő parlamentáris demokráciában megengedhető, de az még jobban kiveri a biztosítékot, hogy a szerző a házaspár gyermekébe is páros lábbal száll bele.

Az a gyerek lehet, hogy holnap iskolába megy. Miért hurcoljon egy olyan terhet, amihez semmi köze? Miért kell kitenni esetleges gúnyolódásoknak? S egyáltalán milyen előnye származhat ebből bárkinek?

Semmilyen. Saját magát alázza az, aki ilyet tesz. Ez nem egyéb, mint nettó bunkóság. Az pedig fényévekre van a konzervatív, polgári gondolkodástól. 

Persze az is lehet, hogy olvasottság kell. De az sem jobb, mint a két perc hírnévért eladott lélek. Mert az már nettó aljasság.

A bejegyzés trackback címe:

https://polipraktika.blog.hu/api/trackback/id/tr768312638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.01.25. 22:27:44

Csak szoktatják a népet ahhoz, ami 2018-ban jön majd.

Ha ilyenek az köznek szánt írásaik, milyenek lehetnek a köz elől titkolt tanácsaik? És Orbán ezekre hallgat. Férgek mind.

2016.01.25. 22:30:07

@bbjnick: Először nem értettem, hogy a gyerekrugdosó aljadék hogy jön ide, de rájöttem, ugyanolyan, mint géfodorék.

tralalala 2016.01.25. 23:18:12

Jesszusom, hát most ugyanazok vannak felháborodva, mint akik azon csámcsogtak, hogy de az orbán lányok hogyan merészelnek pasikkal táncolni? :D

Hűbazmeg de álszentek vagytok ti, ha Orbánnéról lenne ilyen fotó, üvöltve rakná ki a 444, index, meg a többi patkánylibsi, hogy úristenmiez.

DarthVader 2016.01.25. 23:20:21

GFodor? Szájára mer venni bárkit is? Arra a szájára, amelyikkel már számtalanszor lecidázta gondolatban Viktort, akinek a bránerjére gerjed nyilvánosan bevallottan - helyesebben Viktort egy bránernek tekinti,amiben voltaképpen egyet is értünk. Mondjuk, én az ő megjelenésével nem nagyon mernék sajtónyilvánosság elé állni, mert a patkányképétől az 5 évesnél kisebb gyerekek megállnak a növésben, de ettől még lehetne ember, de bevallottan egy autentikus népi tejesedény.

DarthVader 2016.01.25. 23:24:32

Na, megnéztem az ominózus cikket. Eddig nem nagyon komáltam Tóbiást, de az izlésünk nagyban hasonlit. És ha a Tóbiás izlését összehasonlitom GFodoréval, akkor magasan Tóbiás nyer, mert GFodor Viktor képére veri, Tóbiásnak meg még csak verni sem kell.

DarthVader 2016.01.25. 23:29:11

@tralalala:

Tudod, cimbi, az a különbség, hogy Tóbiás nem forgatja a szemét nagy ájtatosan hogy keresztényeurópavagyleszvagynem vagy mi a szar, amit Viktor hadobázik időnként a gyógyszerszint csökkenése mián, és ezért izgalmas, ha a keresztényeurópakonzervativcsaládmodell Ráhelkét szendvicsbe fogják. Amúgy a lőtéri kutyát nem érdekelné. Tóbiás meg elvett egy modellt, aki miatt kicsit irigykednek rá.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2016.01.26. 00:01:57

@colonel Tigh:

Vagy beteg vagyok vagy nem, mindenesetre rákerestem az interneten és leesett az állam: Rába Tímea máig egykori szexbomba múltjából él, celebkedik és a kislányát is futtatja. A 888.hu fikacikke semmi olyat nem mutat vagy állít, amit Tímea ne mutatna meg vagy állítana a bulvársajtóban. Ezek után felháborodást színlelni, a 888.hu bunkóskodása miatt, hogy egy családanyát meghurcolnak, farizeizmus. Tímea nem egy áldozat-típus, nem is fog sérülni ebben a mostani hajcihőben.

Míg László Petrát úgy vetette oda a patkánysajtó lincselésre, hogy esélye sem volt, hogy megvédje magát (amikor a 444.hu első lászlópetrás cikkét közölte, teljesen nyilvánvaló volt számukra, hisz nem hülyék, csak aljasak, hogy egy fake-et dobnak be a köztudatba, ennek ellenére turbózták a hisztériát), tönkre is ment az élete.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.01.26. 00:02:11

@tralalala:
Árpika, túl vagy már a mai nyugger verésen, hogy ilyen marhaságokat írkálsz?
Ennyire rosszul esett az ibizai videó?
Pedig azt le se hozták amikor Zsóka nénivel lassúzol és a köldökébe fúrod a buksidat!

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.01.26. 00:13:44

@bbjnick:
Nem vagy beteg.
Csak génhibás.
Ez a sok barom nem is tudja felfogni azt, hogy pontosan ugyan az modellkedni, mint menekülteket rugdosni!
Ez a ballibsi, undorító, emútnyócéveskomcsi-idegenszívű sajtóbérencek képesek voltak egy valós híradó felvételt bemutatni! A rohadtak! Hát nem tudtak úgy hazudni, mint az M1 ????

Rokkantnyugdíjaspornósztár 2016.01.26. 00:28:08

Mi a hiszti? A Blikk és az RTL naponta hozza ezt a szintet, eddig miért nem volt óbégatás?

A Philips mikrofonra nagy nehezen sikerült kivernem.

tralalala 2016.01.26. 00:48:05

@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte: mit állítok én: hogy ha az orbánnéról lenne ilyen fotó, két hétig le se lehetne kaparni az indexcímlapról, és hat hónapig ezen csámcsogna az egész blogvilág, ezek után szánalmas ez a tisztességről hadoválásotok.

Mit állítasz te: Biztos én vagyok (gondolom Habony) Árpád, és ez rossz dolog.

Hát.... ki-ki a szintjének megfelelően vitatkozik.

bElannaTorres 2016.01.26. 00:51:17

nagy politikusok, mindig röhögök mikor írják hogy az illemszabály szerint magázni illik a rangban feletted állót, idősebbet stb... - ezek a nagy urak azért lettek politikusok hogy több pénzük legyen kurvákra.

pamut 2016.01.26. 03:12:47

@tralalala:
:)
milyen szépen színt vallottál fideszkurva :) bántják a ribanc kollégádat, erre gyorsan bevéded a kollégád :) te írtad a cikket ugye? :) vagy inkább sajnálod, hogy ne te írhattad, mert nem csak pénzért gyalázkodsz, de élvezetből is... undorító szar alak, ez vagy te is, és ennek még csak köze sincs a politikához. ennyi vagy, ennyi lettél, ide süllyedtél, nem vagy méltó még a csatornapatkányhoz sem, mert az patkánynak született, te viszont önerőből süllyedtél le a csatornába.

Jossarian 2016.01.26. 06:16:19

Most az a problema, hogy a csaj cigany vagy az, hogy meztelen? Sztem a lanya tulteszi magat a meztelensegen...

Afrika steht an der Elbe 2016.01.26. 07:13:28

Vicces, amikor a libsik jó ízlésről és politikai kultúráról berregnek.

midnight coder 2016.01.26. 07:17:21

Úgy látszik, G. Fodor-t sem az eszéért szeretjük. Egyrészt karaktert gyilkolni csak akkor érdemes, ha van karakter. Másrészt ehhez totál felesleges volt belekeverni a csajt, a vak komondorra érzékeny balos közönségnek bőven elég lett volna a sztori többi része is, anélkül hogy a családot csak meg is említette volna.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.01.26. 07:30:01

Most komolyan? Mit vártál? A Fidesz lényege nem a polgári konzervativizmus, hanem a szervilizmus és irigység.

@tralalala:
Tudom, hogy nem az eszedért fizetnek, de van egy olyan dolog, hogy hitelesség. Egy homofób politikusnak ciki, ha kiderül, hogy meleg szeretője van. Egy liberális politikusnak nem. Tudom, hogy fogyatékkal élőként azt hiszed, hogy ez valami aljas kettős mérce, de nem az. Ez a lehető legegyszeresebb: ahhoz méred, amit hirdet. Cserébe viszont egy liberális politikusnál sokkal cikibb, ha kiderül, hogy veri a feleségét, mint egy konzervatívnál.
Ha valaki játssza az erkölcscsőszt, akkor ne csodálkozzon azon, hogy kinevetik, amikor kiderül, hogy a gyereke teljesen átlagos kamasz.

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2016.01.26. 07:42:47

@tralalala:
Miért lenne rossz dolog?
Van szép tarajos frizurád és mindig az imádottad fenekéből lóghatsz ki.
Az viszont szar lehet, hogy rendszeresen letagad.

bbwd 2016.01.26. 07:54:19

feltámadt ron werber szelleme, vagy mi?:)

tempóra móres 2016.01.26. 09:22:58

Igen, a nettó bunkóság létezik:
piroslapok.blog.hu/2010/05/19/barackot_nyal_a_jobbikos_lany_video_18
pedig ő nem is volt közszereplő. Lássuk csak, az itteniek közül hányan fejezték ki a felháborodásukat? Ja, senki. És a poszt írója?
Vagy említhetném Bálint Antónia esetét, amikor Fidesz színekben indult és a teljes ballib média ráugrott...

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2016.01.26. 19:03:49

@tempóra móres:
Neked nem fáj, hogy ekkora butaságokat mondasz? (gondolom nem)
1. ez nem egy újság, hanem egy blog. A blogoktól sokkal kevesebbet vár el az ember.
2. a lány pornószínésznő, ergo celeb. Még, ha B kategóriás is.
3. politikusnak állt, ergo közszereplővé tette magát
Gratulálok, nagyon szép luftot rúgtál.

Bálint Antóniának meg a haja szála nem görbült. A legdurvább, amit találtam, hogy a Blikk aktmodellnek nevezte. (kemény, mi?)
süti beállítások módosítása