Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

PoliPraktika

Habony lagzija sincs ingyen

2016. február 17. - Herczeg Sándor

Az utóbbi egy évben is a Fidesz meggyőző fölényét méri minden közvéleménykutató, miközben az ellenzéki pártok nem tudnak elmozdulni a holtpontról. Egyelőre úgy tűnik, hogy a kormánykoalíciót csak egyvalaki verheti meg. Saját maga, de inkább a haszonleső klientúra.

A migrációs hullámot egy szörfvilágbajnok tudásával meglovagoló Fidesz körül Simicska Lajos eltávolítása után rögtön kezdett kibontakozni az új siserehad. Azok, akik meggyőződésből, vagy ideológiai azonosság okán állnak mellettük, mindig halkabbak, mint a mellüket verő farvízélvezők. Természetesen nem lehet mindenki Habony Árpád esküvői tanúja, vagy Andy Vajna felesége. Az, hogy valaki havi 15 ezer forintért bérel festményeket, a menyegzőjére pedig ingyen kapja meg a Szépművészeti Múzeumot jelzésértékkel bír afelől, hogy Habonynak milyen informális hatalma van, ha konkrét pozíciója nincs is. Baán László múzeumigazgató magyarázata pedig nem véletlenül mutat erős párhuzamot azzal, amikor az előző rendszerben az állami vállalatok vezetői jóféle pálinkával, illetve pompás lakomával megfűszerezett vadászatokon látták vendégül a fontos elvtársakat és párttitkárokat. 

huszti_istvan_index_habony.jpg

Habony Árpád

(fotó forrása: Index/Huszti István)

Az ilyen ügyek sokkal jobban aláássák a Fidesz tekintélyét és olvasztják a népszerűségi csúcsot, mint tucatnyi kormányzati ballépés. Ebbe a körbe bőven belefér a KLIK XIV. kerületi vezetőjének lépése is, melyben a Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját vegzálta közérdekű bejelentésre hivatkozva - a vakok számára is nyilvánvalóan a tüntetésben betöltött szerepe miatt. Ugyanakkor erre a lapra írandó Deutsch Tamás nemrégi Twitter-bejegyzése is, ami a hatalmi arrogancia vonatkozásában szinonim Gyurcsány Ferenc 2006-os kijelentésével:

Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek. 

Gyurcsány Ferenc 2006

 

Azért (is) alapítottuk a Fideszt, hogy bárki szabadon tüntethessen, ha épp nem tetszik neki a "rendszer". Szóval, kellemes tüntetést mindenkinek! 

Deutsch Tamás 2016

Holott csak néhány dolgot lenne érdemes megjegyezni:

Semmilyen támogatás nincs ingyen.

Ha ingyenesnek tűnik, akkor drágább.

Ha biztos az ingyenesség, akkor a legdrágább.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polipraktika.blog.hu/api/trackback/id/tr398399218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

high up! 2016.02.18. 10:57:03

Kaminskiné (háemmeg bammeg milyen illegális bevándorló név má?) Habonyárpit meg a Bánatot fel kell jelenteni a NAV-nál, ugyanis tényleges szolgáltatás történt (terem bérlés), ami adóköteles szolgáltatás. Ha Kokószippantó Árpika vagy a Bánat nyalonc eftárs ezt nem adózta le, akkor már indulhat is a NAV eljárás és a büntetés.

Csak emlékezetőnek: ha a balatoni telkedre eljön a haverod és sátrat ver fel (naná hogy ingyen), akkor adójogilag szállást adtál neki és adóköteles vagy. Ha felásod a szomszéd telkét szívességből, akkor munkát végeztél és adóköteles vagy.
Persze te nem vagy fontos ember, csak egy Átlaghülyemagyar, de hát az adótörvény előtt mindenki egyenlő.

FOLYTASSUK!

Terézágyú 2016.02.18. 11:17:38

"Az ilyen ügyek sokkal jobban aláássák a Fidesz tekintélyét és olvasztják a népszerűségi csúcsot, mint tucatnyi kormányzati ballépés"

Az a vicc, hogy sok ember szidja ezt a habonyt - de ugyanakkor teljesen fityeszes :)
Láttam már embert, aki nézi az rtl-híradót, ahol éppen mészároslőrincről van szó, és szidja - de azt már elereszti a füle mellett, hogy itt a fityeszről van szó, és simán rájuk fog szavazni...

átlátó 2016.02.18. 11:31:35

Árpikám, ne hagyjátok abba...egy cd-t is épp ideje lenne kiadni. Úgy értem zenei anyaggal.
Ez, amennyi rajongótok van, már a megjelenés előtt platina kompatibilis....ezzel a séróval. A Dzsásztin Bíber elkérhetné a fodrászod telószámát öcsém.
Inkább jobboldaliként engem kompromitáltok.
@Terézágyú: Szóról szóra, ahogyan megállapítottad.

Baaah 2016.02.18. 11:43:30

2007-ben volt, NAV szerintem 5 évre visszamenőleg tud ilyet

Netuddki. 2016.02.18. 11:57:53

Hát azért, bármit mondasz, az "előző rendszerben", és ez alatt bizony az átkost értem, nem urizáltak ilyen látványosan a párt "prominensei". Igaz akkor 1-2 médiacsatorna volt csak, internet meg még sehol. Más különbséget sajna nem látok a 2 rendszer közt.

Netuddki. 2016.02.18. 11:59:14

@átlátó: Ja, lesz olyan is, majd a balogpinokkió meg az orbán énekel rajta, ami után le tudják csukni az összes tolvaj tetüt.

Netuddki. 2016.02.18. 12:00:53

Mi a közös a takonyban és a lagziban?
Mindkettő kisstílű tolvaj. Egyik az eont lopja meg a másik az adófizetőket.

hunyuan 2016.02.18. 12:26:14

A pletykák szerint vmkor a 2000es évek elején az orsós fölrakta a tolvaj, félművelt fejére a sztkoronát habonyi koronaőr segedelmével, ezért csinálhat bármit ebben az országban ez a koszhadt, buta szardarab.

high up! 2016.02.18. 12:43:27

Ha egy kép a múzeumban lóg, akkor egy minimum 1 méteres kordon védi a látogatóktól és a teremben dolgozik a levegőpára szabályozás.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy amikor Habonyárpi Szerb utcai cociális bérlakásába kerültek a képek, akkor vótt-e kordon, ami védte a képet az urizáló magyar parasztoktól, meg be volt-e szerelve és szabályszerüen müködött-e a levegőpára szabályzó.
Amúgy nem ez a banda volt az, amelyik a 90-es években festményekre lövöldözött?

FOLYTASSUK!

l.aranyas 2016.02.18. 12:48:52

Habonyárpi legalább csinál valamit, de hányan vannak akik csak a segget nyalják!
Csak néhányat a sok közül. Semjén,Mészáros, Csányi, az egész CÖF meg még a fél fidesz. Tényleg nem ezekről szól a történet, hanem leginkább Viktorról. Ha csak ennyi esze van a dinasztia építéshez, akkor csak csinálja, úgy fog járni mint a Stadler a stadionjával, azzal a különbséggel, hogy még a börtönben is utálni és szívatni fogják, a stadionjával meg az lesz mint a Chausescuéval. Csak arra lennék kíváncsi, hogy a felcsúti emberek hogyan viselik a közutálatot, amikor nem is tehetnek róla? Legalább is azt hiszik.....

Indexes seggfejek 2016.02.18. 13:22:05

Chausescuéval - hú, de szép...

2016.02.18. 15:14:17

@high up!: Az sem biztos hogy ugyanazokat a képeket adták vissza hanem hamisítványokat!
Majd pár év múlva kiderül........Ha!

nniicckk 2016.02.18. 16:41:16

"A migrációs hullámot egy szörfvilágbajnok tudásával meglovagoló Fidesz körül "

Na nehogy mar zokon vegyek a libsik, hogy a fidesz kihasznalva az baloldali szavazo importot, a sajat palyajan szivatta meg a baloldalt. Ugye a terv az volt, hogy az mszp, arab bevandorlokkal nyeri meg a 18-as valasztast.
MEGIS MIT KELLETT VOLNA CSINALNIA A KORMANYPARTNAK ? ASZISZTALNIA KELLETT VOLNA 2-3 MILLIO ARAB BETELEPITESEHEZ, HOGY A BALOLDALNAK ESELYE LEGYEN 2018-BAN ?
A Kerites felepult, es baloldali remenyek elszalltak.
Talan ha a balodal Sved nokkel, lanyokkal akarta volna erositeni a szavazo taborat, akkor nagyobb megertesre talalt volna a magyar lakossag koreben.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2016.02.18. 17:01:03

@________________: "Hát azért, bármit mondasz, az "előző rendszerben", és ez alatt bizony az átkost értem, nem urizáltak ilyen látványosan a párt "prominensei"."
Mert kurvára nem láttál abból semmit. Azért a villákat a budai hegyekben nem a szél hordta össze, ugye? :)

Tizenötmillió Magyarok 2016.02.18. 18:07:16

"Az ilyen ügyek sokkal jobban aláássák a Fidesz tekintélyét és olvasztják a népszerűségi csúcsot, mint tucatnyi kormányzati ballépés. "

Nagy tevedes az emberek rettentoen elvezik, ahogy a Habony szarra szivatja az egesz baloldalt. Habony egy uj nemzeti hos, akitol az egesz balodal retteg.

anyadmajma 2016.02.18. 18:10:04

@nniicckk: na, ide figyelj, te hazaáruló bolsevik geci, hát tudod például nem kellett volna az egész pénzt ellopni, amit határvédelemre kaptunk (az összes konténer, amiben az iskolások laknak, azokat a migráncstáborba kellett volna hagyni, mert azért adták), aztán meg hát pár milliárdért nem engem kellett volna inzultálni levélbe meg óriásplakáton, hanem tenni ellene valamit, pl betartani a kötelezettségünket, és amíg csak tényleg kb 100 an jöttek naponta, addig regisztrálni őket, és mivel ha nem lopták volna el az utolsó fillért is, akkor lett volna pénz arra, hogy max 2 héten belül kiutasítsák a nem jogosultakat.
Meg őket kellett volna arab nyelven vegzálni óriásplakáttal, nem engem.
No, dióhéjban ennyi, de mivel te is ilyen hazaáruló bolsevik geci lehetsz, ezért nem várom el, hogy az egyszámjegyű IQ-al valamit is felfogjál a világból, azon kívül, amit mondanak neked a pártközpontban, hogy mi a véleményed.

anyadmajma 2016.02.18. 18:11:18

@Tizenötmillió Magyarok: na, te is egy ilyen bolsevik geci bértroll vagy. Anyád rád is büszke lehet, még akkor is, ha te vagy az emberiség szemete.

draft22 2016.02.18. 19:07:55

@nniicckk: te vagy az Iszlám Állam, te geciláda

Lucien53 2016.02.18. 19:21:04

@nniicckk: "Na nehogy mar zokon vegyek a libsik, hogy a fidesz kihasznalva az baloldali szavazo importot, a sajat palyajan szivatta meg a baloldalt. Ugye a terv az volt, hogy az mszp, arab bevandorlokkal nyeri meg a 18-as valasztast." Ha lenne eszed és nem csak a főnökeid által kiadottakat szajkóznád akkor tudnád, hogy a választásokon csak a Magyar állampolgárok szavazhatnak attól, hogy valaki menekültként letelepedhet még nem vállik azzá. Egyébként honnan veszed, hogy a migránsok balodaliak lennének arrafelé nem igazán élnek az efajta kategóriák. Ha jól tudom a fideszben van pár közelkeleti bevándorló igaz ők régebben itt vannak. A jó pénzért állampolgárságot kapók (Rogán féle állampolgárok) kire szavaznak?

Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra! 2016.02.18. 20:27:03

@Tizenötmillió Magyarok:

nemzetünk kokain szippantó Takony Árpija leginkább a magadfajta kőostoba büdös fidesz parasztját szivatja széjjel. Barom fidiótája, te se kaptál se végtörlesztést, se trafikot, se földet, de az összes meszorítást fizeted abból a szar minimál béredből.
És még meg is szavaztad, hogy szopasson az Árpika, te seggfej!

Habony Árpád. 2016.02.18. 23:51:46

@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: A sorosbérenc kurvaanyádat takonyozad, te hazaaruló faszkalap.

Punxsutawney Mormota 2016.02.19. 00:38:11

@nniicckk: Kihagytad a gyíkembereket, a Csodaszarvast, a chemtrailt, a szkíta eredettörténetet meg azt, hogy a Szíriuszról jöttünk a japánokkal együtt. Egyébként tök király a hozzászólásod, csak így tovább! Még egy-két évtized és meglesz a diplomamunkádravalód a kisegítő iskolában.

Ejkekjetter 2016.02.19. 03:14:00

@nniicckk: Öröm az ilyen felvilágosult tisztánlátók kommetjeit olvasni. Google voice-szal nyomod, vagy valakinek diktálsz, hogy sikerül betűkkel kommunikálnod?!

driopios 2016.02.19. 10:26:30

@high up!: Ért hozzá. Vitrinben tartotta.
süti beállítások módosítása