Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

PoliPraktika

Összeomlott az Apostoli Magyar Kártyavár?

2016. május 08. - Herczeg Sándor

Jelen pillanatban fűhöz-fához kapkodnak, de hitükben mégis megrendíthetetlennek tűnnek Borbély József, saját magát kormányzónak, magyar és világkirálynak kinevezett egykori asztalos követői. A szektajeleket mutató és a hatályos törvényeket sem ismerő Apostoli Magyar Királyság hívei nem csupán a jelenlegi hatalmat tekintik illegitimnek, de gyakorlatilag az összes jogszabályt is. Teszik ezt annak ellenére, hogy az általuk beharangozott államirányító testületből eddig négyen nyilatkoztak úgy, hogy fogalmuk sem volt kinevezésükről, majd nyilvánosan el is határolódtak. A kérdés továbbra is adott. Mi ez? Politikai egzotikum, szekta, államhatalmi köntösbe burkolt félrevezetés, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, szabálytalan adatkezelés, pénzgyűjtés – esetleg mindez együtt? Magyar kor- és kórtörténet.

Azt gondoltam, hogy ebben a témában nincs több. A józanul gondolkodók számára ugyanis első olvasatban totális képtelenség és minden realitást alapjaiban nélkülöz az Apostoli Magyar Királyság szinte minden állítása, vagy valóságködbe burkolt fantazmagóriája. Amíg csak néhány, akár érthető okból – devizahitel, családi tragédia, illetve egyéb adósságcsapda – eltévelyedett ember hitt ebben, addig egészen más volt a helyzet. De az, hogy egy magát kormányzónak, sőt apostoli magyar és világkirálynak tartó egykori asztalos államirányító testületet hoz létre, s oda kinevez egyébként köztiszteletben álló embereket, ezzel több ízben tudtuk nélkül nevetséges szituációba hozva őket, nem más, mint politikai szélhámosság.

youtube.jpg

Borbély József hívei körében

(a fotó forrása: youtube.com)

A hívők persze igyekeztek eltüntetni ennek nyomait, - ezzel együtt pedig pénzt gyűjtöttek vezérüknek - de a internet nem felejt és a királyság elődjét képező, szintén Borbély által elnökölt Tempo párthoz köthető Tempo Hírek Facebook-profilján még mindig ott a névsor, annak ellenére, hogy négy „kinevezett” egyértelműen jelezte: nem tagja ennek a bohózatnak.

tiltakozasok_amk.jpg

Az eddigi elhatárolódások

Az Apostoli Magyar Királyság azonban nem állt meg félúton, sőt, folytatta az általa elképzelt testület feltöltését, ezért április 27-én a magát I. József Nimród Bátor Attilának nevező Borbély ispánokat nevezett ki. A neveket tanulmányozva az leszögezhető, hogy ők bizonyára az igazi hívők közül kerülnek ki.

borbely_ispan.png

(forrás: Borbély József Facebook-profilja)

Nyilván kíváncsi voltam indítékaikra, de őszinte érdeklődésemet nem koronázta siker, hiszen – annak ellenére, hogy közszereplővé tették magukat – nemigen voltak fogékonyak a válaszadásra. Ha pedig igen, akkor abban nem volt köszönet, főleg ha a „miskolci ispán” kulturált hozzászólását nézzük.

daruispanherczeg_1.png

A "miskolci ispán"-hoz intézett kérdéscsokor a rá adott rövid reagálással

Az eset ismeretében figyelemre méltó lehet, hogy az „ispán” úr mennyiben képes „alattvalói” érdekében tenni, vagy tiszteletet kivívni, ha udvarias kérdésekre is a vulgáris hangvételt ítéli helyénvalónak. Ráadásul még nem is ez a legnagyobb baj, hanem sokkal inkább az, hogy egy másik „ispán”, a legfőbb ideológusnak számító Szabó Lászlóné miként próbálja eloszlatni az AMK-ban csalatkozni látszó reklamáló kételyeit. A szöveget többszöri elolvasás után sem voltam képes értelmezni, hiszen a valós információkat és tényeket elegánsan mellőzi, helyette azonban bőven adagolja a hagymázas, semmitmondó fonémákat. Mindezzel együtt ez tényleg az apostoliak világlátásának kórképe.

 agiszabo1.jpgagiszabo2.jpgagiszabo3.jpgagiszabo4.jpg

(forrás: Az Apostoli Magyar Királyság Kérdezz-Felelek csoportja Facebook)

Abban viszont sok igazság van, ahogyan a fenti zagyvalékot az egyik Facebook-hozzászóló kommentálta, miszerint „…egy nem létező királyság nem létező bankjával elég ritkaságszámba megy és hiába tartják maguk között mondjuk fizetőeszköznek a fókazsírt az eszkimók, itt nem fogja egy bank sem elfogadni, ahogy az esőerdei majombelet sem. Ezen kívül a kölcsönszerződésben is benne van, hogy mivel lehet törleszteni, nem mondhatom azt, hogy földieperben szeretném, mert jó volt a termés és értéke van. Akkor el kell adnom és abban fizetni, amiben megállapodtunk. Még kubai pesoban sem törleszthetek, pedig az egy létező ország valóban hivatalos pénze, csak épp mindenhol máshol leszarják, még Kubában is sokszor. Ha át tudják váltani az STK-t valahol, jelenleg Magyarországon elfogadott fizetőeszközre, akkor ok, addig nem. Egymás között kereskedhetnek vele, ha akarnak és elég hülyék hozzá a Királyság alattvalói, csak minek. „

Az Apostoli Magyar Királyság zavaros célkitűzéseit érdekes módon csak azok látják tisztán, akik egyébként köszönőviszonyban sincsenek semmilyen legitim jogszabállyal, sőt, azokat meg is tagadják. A Zagyvarékasra „kinevezett” Szabó Lászlóné, illetve a „Dunántúli Főispánság” alispánjává megtett Király Ferenc például így vélekedett a jelenlegi helyzetről:

kiraly-toth-agika.jpg

(forrás: Facebook)

A kérdés pedig továbbra is marad. Mi ez? Politikai egzotikum, szekta, államhatalmi köntösbe burkolt tudatos vagy tudatlan félrevezetés, jogosulatlan pénzügyi tevékenység, szabálytalan adatkezelés, pénzgyűjtés – esetleg mindez együtt?

A jövő majd eldönti, hogy a kártyavárat mikor fogja elfújni a szél...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polipraktika.blog.hu/api/trackback/id/tr828696012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.08. 17:05:30

Nem értem mi a probléma az asztalosokkal meg a gázszerelőkkel?!

exterminador 2016.05.08. 17:57:03

Nem értem, miért érdemes nyilvánvalóan súlyos elmebetegek tévképzeteivel foglalkozni. Nem érik meg a fáradtságot.

Alick 2016.05.08. 18:01:13

Trónok harca, magyar kiadásban :) mondjuk Borbély úr helyében nagyon körültekintő lennék... mert tegyük fel, valamilyen csoda folytán tényleg létrejön az Apostoli Királyság... majd előkerül egy trónkövetelő, aki a saját királyi felmenőit genealógiai kutatások által bizonyítani tudja... majd letaszítja a trónról a bitorlót (a Borbély név már eleve nem utal magas származásra), tömlőcbe veti és első alkalommal él is a pallosjogával. :)
Érdekes lenne egy ilyen sztoriból filmet csinálni... :)

Alick 2016.05.08. 18:04:45

"...ezt a tlónbitolló Bolbélyt pedig dobják le a padlóla, de dulván!"
:D

Alick 2016.05.08. 18:15:44

Egyébként ha már a családnál, rokonságnál tartunk, ismertem Borbély nevű vezetőt... pl. Borbély Sándor, a munkásőrség főparancsnoka volt. :)

Janossz 2016.05.08. 18:52:13

Torgyán Dr. óta semmin se kell csodálkozni.
Lehet, hogy jövőre a jó magyar nép megteszi kormányzónak.

diamondagi 2016.05.08. 19:20:29

Valamit nagyon jól csinálhat Borbély József, ha már ennyien támadják!! Akkor csak hajrá, jó úton jársz!!! Ez a kis reklám szerintem jól sikerült! És még fizetni sem kellett érte :) Köszönjük :) :) :)

Teds 2016.05.08. 19:39:47

@diamondagi: micsoda név :D Még a könnyeimet törölgetem :D
Köszönöm, régen nevettem olyan jót, mint a nevén s a kommentjén. Tudom, a negatív reklám is reklám, de azért még köszönetet is mondani... persze értő olvasás hiányában nem is várhatunk egyebet.

Tamás Bartók 2016.05.08. 19:41:26

@diamondagi: Maga buta, mint a föld. Ráadásul világgá kürtöli...

Teds 2016.05.08. 19:43:37

@diamondagi: utóbbi esetben értené, hogy a cikk nem támadja őt - esze ágában sincs senkinek mártírt csinálni a kormányzó úrból - , csak csendesen nevetség tárgyává teszi. Alappal :)

István Pethő 2016.05.08. 20:12:33

Ha majd elfáradnak Orbán pártolói
S megunják, hogy voltak szekértolói
Akkor jönnek ők is sunyin, és megtörten
Hogy Borbély Józsefnél menedéket leljen

Addig csak károgjon, ki varjú, vagy holló
Sólyomnál nem lehet egyik se szószóló
A történelem majd pontot tesz az ügyre
Rányomja bélyegét Orbánnál a bűnre

Ha elszámolás jön ORBÁNISZTÁNBAN
Mind meg fog fúlni a saját OFSHORTJÁBAN
Akkor már jó lesz, ha mint mentő, jön Borbély,
Hova lesz akkor a most még nyegle kor-kép

Tamás Bartók 2016.05.08. 20:24:25

Maga se tiszta Pethő, nem unja még? A józan gondolkodás magától is távol áll.

T2006 2016.05.08. 20:29:48

@exterminador: Mert bár nem szép dolog, de legalább vicces! :)

bloglegelő 2016.05.08. 20:56:21

Apostoli Önfertőzés

ha jó nekik, miért ne ? nem rosszabb, mint egy Kerényi interjú

Sir Galahad 2016.05.08. 21:12:20

A szerzőnek ez már nem az első cikke a kormányzó úr munkásságáról. Kíváncsi volnék, miért foglalkoztatja ennyire? Hiszen a hasonló szórakoztató futóbolondokkal Dunát lehetne rekeszteni. Miért pont Borbély az érdekes közülük?

bloglegelő 2016.05.08. 21:23:31

@Sir Galahad: na te vagy a következő futóbolon,d, ha ettől beindul a konteó-libidód neked is.

Tamás Bartók 2016.05.08. 21:41:32

@Sir Galahad: Olvasd el a többit is. Egy mezei futóbolondot nem támogatnak "adománnyal" a hívei.

Tamás Bartók 2016.05.08. 22:48:12

A másik két 'király' tök ártalmatlan.

Bikli néni 2016.05.08. 23:17:43

Mókás dolog úgy hivatkozni a zaklatás törvényi tényállására (ráadásul a törvényt totálisan félreértelmezve), hogy azt egy illegitimnek tartott állam illegitimnek tartott törvényéből olvasták ki, ordító hozzá nem értéssel. De írhatnám azt is, amikor a Vhr-rel jönnek. Úgy általában mélységesen elszomorító, hogy ennyire alap dolgokat se vesznek észre. Nem vagyok egy agresszív alkat, de ezt az Ágit az arroganciája és a fájdalmas butasága miatt úgy istenigazából képen törölném egyszer.

Ja, és hogy ki a hibás a devizahitelek miatt? Mondjuk el kellett volna olvasni és értelmezni a szerződést, az apróbetűs részt is. Ha meg nem megy a banki-jogi szakszöveg, erre szakosodott emberrel átnézetni. Felmérni, hogy akkor is tudjuk-e fizetni, ha vis maior van. Ha nem, akkor nem veszünk fel hitelt, ez ennyire egyszerű.
És még valami: ne legyenek senkinek illúziói. Ha el akarja vinni a végrehajtó, elviszi. Odamegy hat rendőrrel, oszt' lehet sipákolni, akkor is megy a ház, ha nem fizeted. Meg kikapcsolják ám a villanyórádat is. Akkor is, ha nem veszed át a felszólítást, meg nem nyitsz ajtót. Én szóltam.

diamondagi 2016.05.09. 00:06:53

@Bikli néni: Látszik rajtad, csupa empátia vagy a hitelkárosultakkal szemben!!! Akkor had világosítsalak már fel egy két dologról!!! A hatályos Btk-ban (222. § )
Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.[1]

Másik! Felidegesítettem szegénykémet, ezért már verekedni is akar!!! Mi a baj??? Fáj az igazság????

Ahha ! El kellett volna olvasni a szerzőst mi??? Meg az apróbetűst, mi??? A 15 oldalt kb 2 perc alatt, mig alá kellett irni!!! Ahha és szakértőhöz vinni !!! Maaargit!!!! Kértük anno, hogy had vigyük haza a szerződést, hogy át tudjuk olvasni, és nem engedték, azt mondták nem lehet kivinni a szerződést a bankból!!! Te erről nem tudsz??? És Maaargit!!! Kinek lett volna a kötelessége a kockázatfeltárás??? Vis Maior esetére !!! Hol vannak jogi, gazdasági, és pénzügyi szakemberek??? És nincsenek illúzióim, mert per alatt van a hitel, és addig nem lehet végrehajtani, úgyhogy jöhet akárhány rendőrrel, én is kihívok melléjük még hatot, mert addig mig jogereős bírósági végzés nincs a kezébe nem hajthat végre még az ÖBVH sem !!!!

Tamás Bartók 2016.05.09. 00:44:08

@diamondagi: Ne is küszködjön a btk értelmezésével, mert csak jobban lejáratja magát...

Tamás Bartók 2016.05.09. 00:48:04

@diamondagi: Ja és jól mondja: csak addig nem lehet végrehajtani, míg per alatt van. Éppen ezt csinálja Borbély is. Belepofázik, beadványokat nyújt be.
Magyarul hátráltatja az ügyet, felfüggeszti (gyengébbek/maga kedvéért: nem véglegesen, csak addig, amíg be nem ad egy újabb marhaságot) magyarul HÚZZA AZ IDŐT. Nem kínál ő sem végleges megoldást, és ezt jól tudja ő is. Maguk szerencsétlenek meg isszák a szavait... Majd ha nem fognak több beadványt elfogadni, majd leshetnek, ha visznek mindent. És akkor tényleg hiába fog rikácsolni.

Alick 2016.05.09. 01:00:51

@Tamás Bartók: A devizahitelesek adminisztratív obstrukciós segítése egy dolog, de hogyan jön ide a királysági-kormányzó "árukapcsolás"? Lehet hogy mégsem a szakrális királyságról, hanem a pénzről szó az egész? :) A "pilótajáték" után lesz már "kormányzójáték" is? :)

Tamás Bartók 2016.05.09. 01:18:28

@Alick: Csak is arról szól.:) Elég csak az "adományokat" megnézni, a többi csak hab a tortán.

Mirella M 2016.05.09. 05:52:34

@diamondagi: Azt mondta korábban a Facebookon, hogy vannak nyertes ügyeik. Talán pont az Öné? Láthatnánk a hatérozatokat?

nu pagagyí 2016.05.09. 06:40:48

Ki tudna ellenállni az "apostoli" izének. Lesz itt még kereslet erre a hülyeségre is, ahogy elnézem az ország állapotát. Csak reklám kérdése. Amióta el lehet adni azt, hogy néhány család gazdagodása nemzeti érdek, nincs már komoly gát a hangzatos ostobaságok előtt.

Punxsutawney Mormota 2016.05.09. 07:07:03

Semmivel sem bolondabb a tag, mint a jelenlegi kormánytagok. Csak ez még nem jutott a pénz közelébe, ezért néhány százmillárddal szegényebb.

nu pagagyí 2016.05.09. 07:15:41

@diamondagi: Kimaradt egy fontos dolog. A hitelfelvevőt senki nem kényszerítette, hogy hitelt vegyen fel. Arra sem, hogy devizában, mert éppen akkor az tűnt jó ötletnek. Fontos lépések előtt nem árt gondolkodni, hőzöngés helyett célszerű lenne inkább tanulni és persze a saját tetteiért mindenképpen vállalni kell a felelősséget. Amíg nem lesz ez általános, marad a csodavárás és lúzerlét.

Krutzifix 2016.05.09. 07:51:15

@diamondagi: Ki kényszerítette, hogy 2 perc alatt aláírjon akármit, amit el sem olvasott? A másik apró kérdés: ha kölcsönadom az ásómat a szomszédnak, aki hetekig nem adja vissza, majd megjelenek nála, és megpróbálom visszakérni, akkor az zaklatás? Ha Ön is az ápoltak közül való netán, akkor hagyja figyelmen kívül kérdéseimet, csak arra válaszoljon, hogy melyik városban, faluban pályázik ispáni címre? Mondtam én, hogy ballépés volt bezárni az OPNI-t!

Mirella M 2016.05.09. 08:07:06

@Krutzifix: nem pályázik. Már megkapta. Zagyvarékas ispánja a hölgy.

nu pagagyí 2016.05.09. 08:07:58

A birkanyáj adott, azt már kitenyésztette a Fidesz. A kolompot kell megkaparintani. Ez az apostoli magyar bizbasz, Szent Korona Bankkal(!), ispánnal, kormányzóval erős kísérletnek tűnik.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.09. 08:38:36

Van egy hasonló társaság, egy Geri Tibor nevű ember körül: ők szerint meg Magyarország nem létezik. Már volt egy 15-fős tüntésük is.

Bikli néni 2016.05.09. 08:56:37

@diamondagi: Kedves Ági!
Én maradnék a magázódásnál, és nem azért, mert nem ismerem a netikettet.
Köszönöm, de önnel ellentétben én végzett jogász vagyok, ergo nem szorulok egy laikus felvilágosítására a Btk-t illetően :) Tisztában vagyok a zaklatás törvényi tényállásával, ön viszont nincs tisztában azzal, hogy a jogos követelés behajtására irányuló jogszerű kísérlet NEM zaklatás, ezért a rendőrség az ilyen irányú feljelentést úgy fogja visszadobni, mint a huzat. Nem várom el öntől, hogy ezt megértse, mert ennél lényegesen egyszerűbb és logikusabb dolgokat sem ért meg, de talán másoknak eljut az agyáig ez a dolog.
Sosem mentem oda "trollkodni" a csoportjukba, mert csak felidegesíteném magam az ottani mérhetetlen agymosáson és ostobaságon, meg úgy is bannolva lennék nagyon gyorsan, ezért inkább ide írom le: gusztustalan, ahogy hitegetik a szerencsétlen embereket. Hogy majd nem kell fizetni, meg nem kapcsolják ki a szolgáltatásokat. Hát nekem nyugodtan elhiheti, de bizony, megteszik, és az apostoli humbugjukkal legfeljebb csak ki lesznek nevetve, de tessék nyugodtan próbálkozni. Remélem, akkor is nyugodtan fognak aludni a kormányzó úrral, ha maguk miatt ezek a megvezetett szerencsétlenek az utcára kerülnek, netán fűtés, villany, melegvíz nélkül maradnak.

Nálam nem az empátia hiányzik, én is hoztam már meg életemben rossz döntést, de nem vertem a nyálamat sehol, az én közgazdasági ismereteim hiánya volt, hogy így jártam, és viselem a következményeit. De én legalább felmértem, hogy nem biztos, hogy sok-sok évig tudnék stabilan törleszteni egy bankhitelt, pláne devizában, ami megjósolhatatlan kockázatokkal jár - ezért igaz, nincs most saját tulajdonú lakásom, de nem is lebeg a fejem fölött Damoklész kardja, és nem szorulok rá ilyen estékás bullshitekre sem.

Ha valaki nem érti, amit alá kell írni, azt NEM ÍRJA ALÁ, ez ennyire egyszerű, Ági. Mit sajnáljak olyan emberen, aki a saját hozzá nem értésével takarózva, szánt szándékkal vágja tönkre a saját életét? (Ide nem értve azokat, akik tényleg önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe, mert ilyenek is vannak.) Vagy, ha mindenáron alá kell írni, kér belőle egy sima másolatot, és előbb elviszi értelmeztetni egy hozzáértővel. Képzelje, még én is megtenném, mert jogász vagyok ugyan, de a banki dolgokhoz nem értek, és az arcoskodás, tecciktudni, igen sokba kerülhet ám. Addig nyújtózkodjon mindenki, ameddig a takarója ér.
Én nagyon empatikus vagyok az emberekkel, mert napi szinten szembesülök a munkámból kifolyólag azzal, milyen az, amikor valakinek egyszerűen nincs miből rendezni a dolgait. De ha valaki ennyire fájdalmasan ostoba, hogy bedől ennek, amivel maguk a világhálót szennyezik, az megérdemli a sorsát.
Nyugodtan tessék továbbra is hisztérikus hangon fröcsögni, csak igazolja mindazt, amiről János a posztot írta. Eljön még a nap, amikor magukat is elsöpri a népharag.

nu pagagyí 2016.05.09. 09:02:06

A Kormányzó Úr Főőméltósága utasítja Orbán Viktort, a Budavári Palota rekonstrukciójával megbízott kormányzói biztost, hogy a kialakítandó Dunára néző teraszon alakítson ki egy 120 fős jakuzzit, amelyben a Kormányzó Úr együtt fohászkodhat Szűz Mária kegyéért kísérete tagjaival.

Bikli néni 2016.05.09. 09:08:20

@diamondagi: Arra egyébként továbbra sem kaptam választ, miért idézget nekem és másoknak is egy olyan jogszabályból, amit egy illegitimnek tartott állam illegitimnek tartott törvényének gondol.
El kellene már dönteni, hogy akkor most a magyar állam jogszabályai szerint élnek - ez esetben betartják azokat és megdől az egész AMK-bullshit -, vagy ignorálják teljesen, hűnek maradva saját elveikhez, de akkor meg nem hivatkoznak rájuk, se helyesen, se helytelenül.

Netuddki. 2016.05.09. 09:09:41

De miért kell reklámozni ezt az agyalágyultat?

Bikli néni 2016.05.09. 09:12:11

János... Sándor, bocsánatodat kérem, reggel van még :D

what.the.fuck 2016.05.09. 09:16:32

nagyon jó cikk lett csak így tovább, ilyen tény feltárásnak köszönhetően hátha kevesebb ember hisz a nem létező csodákban. érthető, hogy kétségbeesés miatt könnyebb valami mesében reménykedni, de akkor már egyszerűbb lenne Istenhez imádkozni mint a Józsihoz. :D én csak sajnálni tudom szegény emberkéket, de megértem, várják a királyságot mint a mesében, ennek nagy koppanás lesz a vége. :D

Noname Watanabe 2016.05.09. 09:20:53

@diamondagi: Miért gyűjt a hájfejű, ócska kormányzócska adományokat a híveitől, ha egyszer mindenkinek (neki is) jár a kétszázezer "szentkorona" (muhaha) "alapjövedelem"?
Egy illegitim állam illegitim fizetőeszközére fáj a Borbély-Bolond foga? Vajon miért?

Khonsu 2016.05.09. 10:36:43

Hogy mi ez?
Unortodoxia! :D

nookedli 2016.05.09. 10:51:54

Kb. annyira van joga Borbélynak Magyarországon kikiáltania az apostoli királyságot, amennyire izraelnek van létjogosultsága Palesztinára. Amire ők hivatkoztak és hivatkoznak a mai napig, hogy Isten nekik ígérte. Nevetséges, hogy ilyen indokkal legyilkolhattak bestiálisan több százezer palesztint. Csak azért támogatja őket az usa és a nyugati országok, mert megvettek mindenkit kilóra. Mi meg még mindig holopénzt fizetünk nekik.

nookedli 2016.05.09. 10:54:12

@BircaHang Média szerkesztősége: Ahogy az izraeli terrorállam sem létezhetne, de a pénz felülír minden törvényt és emberi érzést.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.09. 11:16:42

@nookedli:

Ebben tévedsz. Minden állam alapja a szervezett erőszak és az önvédelmi képesség. Senki sem kap az égből államot.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.05.09. 11:18:34

@nookedli:

Több százezer palesztínt nem gyilkolt le Izrael, ez abszutd szám. Még a "több ezer" szám is túlzó.

Az "Isten nekik adta" csak vallási hivatkozás, de nem ez az ország alapja.

Chiquitita01 2016.05.09. 15:07:14

Ez nem reklám Ági, hanem a határtalan hülyeségetek egy újabb mérföldköve! De még ahhoz is hülyék vagytok, hogy ezt felfogjátok! Elárulok egy titkot! A bankok nem jótékonysági intézmények, hogy segítsék a szegény pénz nélküli embereket autóhoz, lapostévéhez és lakáshoz jutni, hanem üzleti vállalkozások. Bezony! Pénzzel üzletelnek, hogy még több pénzük legyen! Namármost, ha bemész egy kínai üzletbe, akkor ugye tudod, hogy bár jóval olcsóbb a cucc, de lehet hamarabb tönkre is fog menni, mert szarabb a minősége, ehhez talán még neked is elég eszed van. Ha ott vásárolsz, örülsz milyen olcsó és pár hétig szép ruciban fogsz járni, de ismered a kockázatait is, hogy lehet egy mosásnál összefog mindent, kinyúlik vagy összemegy, pedig a boltban nem mondja senki. Holott lehet a másik boltban, kicsit több pénzért tartósabb és jobb minőségű ruhát vehettél volna, ismered is azt a boltot, de te abban a pillanatban inkább megvetted az olcsóbbat, hogy vehessél mást is, ami még tetszik a maradék pénzedből, mert így döntöttél. Ha valami nagyon olcsó ott gondolkozni kezdesz, hogy vajon miért az, ez biztos valamiféle kockázatot hordoz magában, a félárú banán és joghurt is hamarabb megromlik, számolsz ezzel a kockázattal, amikor nem a teljes árút választod. Nos, a nagyon alacsony kamatozású hitel is jóval több kockázattal jár ugyanígy, le is van írva, ez már csak így megy. Ha valaki devizahitelt vesz fel "olcsóbban" akkor bizony nem röhöghet végig a markába sokszor, hogy ő mennyivel jobb üzletet kötött, mennyivel okosabb azoknál, mint a többiek, akik a magasabb kamatozású forinthitelt veszik fel, mert biztonságosabban lehet vele a jövőre nézve tervezni, az kevesebb kockázattal jár és nagyobbat nem hajlandóak vagy tudnak vállalni. A kockázatvállalásnak vannak előnyei, ezt kaptad meg az alacsony kamattal egy időre, de vannak hátrányai is, ez a kockázat, hogy emelkedhet is, nem fix, akár ilyen drasztikusan is, ha valami változik a gazdaságban. A kockázat csökkentésével, a nagyobb biztonságért viszont fizetni kell, ebben az esetben a magasabb kamatot. Ti nem voltatok hajlandóak a nagyobb biztonságot megfizetni, inkább kockázatot vállaltatok, a nagyobb haszon reményében és belebuktatok, ez történt. Nem vonultál félre aláírás előtt átnézni, hogy mit írsz alá. Nem vittél magaddal senkit, ha te magad nem értesz hozzá, hogy elolvassa és megmagyarázza neked mi áll a szerződésben, amit alá fogsz írni, pedig megtehetted volna. Felelőtlen voltál és most emiatt másokat hibáztatsz! Mindenki hibás, csak te nem, te szegény áldozat vagy? Aláírtad, mert így havonta több pénz maradhat a zsebedben, de jó! Ennél tovább nem gondolkoztál! A szomszédot, aki forintkölcsönt vett fel, meg kiröhögtétek a jó időkben, hogy nyögi a magasabb kamatozású törlesztőrészleteket, a hülyéje, ugye. Fordult a kocka, most meg megy az őrjöngés és a siránkozás, mert mégis a szomszéd volt az okosabb és mindenki csúnya, mert nektek nem jött be az üzlet mégsem. Most a szomszéd röhög rajtad. Ez van.

diamondagi 2016.05.09. 21:40:13

Látom csupa magyar szívű empatikus képességekkel megáldott emberek gyülekezete jött itt össze !!! Jól megfizetnek legalább benneteket ezért, vagy ingyen csináljátok? Ti a banok csicskái vagytok, vagy narancsködben úsztok?

diamondagi 2016.05.09. 21:56:23

@Bikli néni: Tessék itt az AMK Esküdtszékének a végzése!!! Erre gondoltál????? issuu.com/tempohirek/docs/jegyzokonyv_eab3945eb6f8f9

Tamás Bartók 2016.05.09. 22:17:34

@diamondagi: A kérdésekre még mindig nem tud érdemben válaszolni? Általában ilyenkor jön a személyeskedés.
Az AMK-nak meg mióta van esküdtszéke? Akkor lehetne, ha valaki elismerné...

Tamás Bartók 2016.05.09. 22:19:32

@diamondagi: Kormányzói hivatal..ne nevettessen, és magát se tegye már közröhej tárgyává! (Bár rég megtette...)
Ennyi erővel, ha én is kitalálok egy államot, nekem is lesz hivatalom? Maga gyerekesebb, mint gondoltam.

Tamás Bartók 2016.05.09. 22:21:20

@diamondagi: Kik azok a banok? És ha jól látom, az ön képe úszik narancsködben...

Chiquitita01 2016.05.09. 23:58:25

@diamondagi: Ágika, csak az a magyar szívű, aki sajnál titeket a felelőtlen döntéseitek miatt és partner a baromságaitokhoz? Amivel valószínűleg még több embert taszítok még nagyobb nyomorba, mint amibe jutottak, amikor kiderül, hogy ti még további hazugságokkal becsaptátok őket? Miközben játsszátok az eszeteket a nagy segítőként tetszelegve? Amiért még pénzbeli támogatást is elvártok tőlük? Téged biztos jól megfizetnek a szerencsétlenek adományaiból, amit kicsaltok tőlük! Süllyednél inkább el szégyenedben!

diamondagi 2016.05.10. 16:20:52

Kitaláltam valamit! Betszem ezeket a hozzászólásokat egy devizahiteles csoportba. Megnézzük mit szólnak hozzá!!!

Herczeg Sándor 2016.05.10. 17:07:42

@diamondagi: Teljesen mindegy, hogy mit talál ki. Ön bizonyára meglepődött azon, hogy itt elég sok értelmes, jogilag megalapozott gondolattal találkozott, amihez az Apostoli Magyar Királyság nevű humbug kapcsán, az Önnel szellemi, illetőleg értelmi képességek terén azonos szinten állók esetében sohasem. Ön egy olyan hagymázas, az élettől elrugaszkodott világot képzelt be magának, amire egy szakember is csettintene.

A kérdés, hogy ez a szakember pszichológus vagy nyomozó lesz. Ez pedig minden bizonnyal idővel ki fog derülni.

Chiquitita01 2016.05.10. 18:37:06

Jaj, most meg kellene ijedni? Nekem nincs félnivalóm, veled ellentétben, mert nem én kérem az embereket, hogy mások személyes számláira utaljanak munkadíjat és borítékban küldjék titokban, két papírlap között a pénzüket, hanem te!! Tedd ahova akarod, jellemzően olyan csoportoknak vagy csak tagja, ahol hasonló tudatlanok és téveszmések vannak, mint te, mert ott érzed egyedül jól magad. Akkor nem kell szembesülni a valósággal és azzal, hogy mekkorát hibáztál! Mert, amint megjelensz máshol az ökörségeiddel, a kis burkodon kívül, azonnal hülyének néz mindenki, a téveszméiddel együtt! Felőlem a szobádat is kitapétázhatod a hozzászólásokkal, gondolkozni úgysem leszel képes és a köreid sem. Ámítgassad saját magad nyugodtan, de a hazugságok terjesztését és a károsultak szándékos megtévesztését, az adataik begyűjtését és a pénzük kicsalását mindenféle ellenőrizhetetlen magánszámlára, azt már be kellene fejezni végre!

diamondagi 2016.05.10. 19:13:15

Jönnek a válaszok !!! Figyeljetek !!!

J...Mariann Igazi provokáló szarhazi
Mégsem tetszik · Válasz · 1 · 1 órája

Piroska N... Pszichopata rosszindulatú állat. Bezony !
Mégsem tetszik · Válasz · 1 · 53 perce

Jozsef L... "Konyorgom akasszuk fel.".....
Mégsem tetszik · Válasz · 1 · 34 perce

Anna V... Na azért álljon meg a menet: egyik közeli családtagom 15 éve felvett a takaréktól 2 milliót. a törlesztője 20 ezerről 39 ezerre nőt időközben. 5 éve van hátra és még egymillió a tartozása. akkor mit beszélnek itt a forinthitelről. hogy mennyivel kedvezőbb lett volna. A takarékok is meg a többi bank is ugyanazt csinálta a ft hitelekkel is!!!!!!!!!egy a vége, kicsináltátok a lakosságot legyen akár három dr a nevetek előtt is!!!!
Mégsem tetszik · Válasz · 2 · 30 perce

diamondagi 2016.05.10. 19:15:35

N... Mária EZ HÜLYE... ÁTNÉZETNI? MIÉRT ? BÁRKINEK IS ODA ADTÁK ÁTNÉZÉSRE? VAGY MONDTÁK? VIDD HAZA, ÉRTELMEZTESD HA NEM ÉRTED AZTÁN MAJD HOZD VISSZA! gondolom bank ügyvédje lehet.....

Tamás Bartók 2016.05.10. 20:30:55

@diamondagi: Maga tényleg ennyire korlátolt? Azt hiszi attól, hogy beteszi egy deviza csoportba és sokan kommentálják, akkor valami fog változni? Ha sokan mondják, hogy maga egy csirke, akkor az lesz?

Tamás Bartók 2016.05.10. 20:33:47

@diamondagi:
Ja és még valami: Ismét képtelen normális reakciókra, érdemi válaszra.
Csak hőbörög itt magában, a realitástól elrugaszkodva. Na járassa le jobban magát, mert az értelmesebb ismerősei biztos magán fognak röhögni, ha meglátják a zavarodott hallucinációit...

diamondagi 2016.05.10. 22:30:38

Csilla K.... Ez tuti banki dolgozó, aki most ebben éli ki magát! És rohadék tetüláda is...mert fogalma nincs mi volt a háttérben, de vagdalózik.
Mégsem tetszik · Válasz · 3 · 2 órája

J... Mariann Dehogy nincs fogalma...azért ugat,mert ezért fizetik
Mégsem tetszik · Válasz · 2 · 2 órája

Z... Tamás Fehérgalléros, öltönyös, csaló, gazember, uzsorással valóban nagy kockázat volt szerződést kötni. Utólag persze mindenki okos. Az öltönyös uzsorás éppen úgy nézett ki, mint egy banki ügyintéző, hát így történt ...
Mégsem tetszik · Válasz · 2 · 1 órája

Ildikó S... Sajnos nem provokáló és nem is pszihopata,hanem ez maga a társadalmi megosztottság.A nem devizás köpköd a devizásra,sőt tiszta szívből örül annak,hogy a másik bajban van.Egyébként ezért a megosztottság miatt nincs összefogás sem.
Mégsem tetszik · Válasz · 2 · 24 perce

G... Zsolt Akkor a kuria miért vizsgálta fél évig vagy egy évig a szerződéseket te hülye?Itt a nemlétező devizáról van szó.Próbálj már gagyit eladni aranyként mert ez ugyan az,azt is büntetik meg ezt is.
Mégsem tetszik · Válasz · 2 · 15 perce

Tamás Bartók 2016.05.10. 22:50:47

@diamondagi: Csak ismételni tudom magamat. Mi lenne, ha érdemi választ is ki tudna préselni magából?

Maga tényleg ennyire korlátolt? Azt hiszi attól, hogy beteszi egy deviza csoportba és sokan kommentálják, akkor valami fog változni? Ha sokan mondják, hogy maga egy csirke, akkor az lesz?
Ja és még valami: Ismét képtelen normális reakciókra, érdemi válaszra.
Csak hőbörög itt magában, a realitástól elrugaszkodva. Na járassa le jobban magát, mert az értelmesebb ismerősei biztos magán fognak röhögni, ha meglátják a zavarodott hallucinációit...

Tamás Bartók 2016.05.10. 22:51:54

@diamondagi: Mi is bemásoljuk a devizahiteles csoportba a maga hazugságait, téveszméit? Ne csak egyoldalúan tájékoztassa őket...

Chiquitita01 2016.05.11. 01:02:02

@diamondagi: Ugyan tedd már ki a devizahiteles csoportkádba, a Kormányzókiskirályvilágkirályod felhívását is, hogy vegyenek fel még több személyi kölcsönt a nyomorultak Pünkösdre, mert ő eltörli azokat júniusban ! Arra is kíváncsi lennék, mit szólnak hozzá! Ha valaki netán ezt elhiszi nektek, akkor hogy számolsz majd el a lelkiismereteddel? Ha egyáltalán van olyanod!

Bikli néni 2016.05.11. 09:34:11

@diamondagi: Igen Ági, miután leírtam, hogy nem értek a banki dolgokhoz, ezért vinném el hozzáértőhöz elolvasni, biztos a bank jogásza vagyok :DDDD
Én mélységesen szégyellném magam, ha ennyire gondolkodni képtelen emberek véleményére lennék rászorulva. Ugyanakkor rettenetesen sajnálom is ezeket az embereket, mert így még nagyon sok bajba sodorja őket a tájékozatlanságuk az életben. Őszintén, szívből sajnálom. (Meg, ha már itt tartunk, az egész országot sajnálom, mert ezeknek az embereknek szavazati joga is van.)

Na, Ági, ezt tessék bemásolni a devizahiteles csoportba, amit most írok!
SOHA SEMMIT NEM ÍRUNK ALÁ, amit nem tudunk értelmezni. Ha latinul van, hogy eladjuk a vesénket, azt is aláírjuk, mert úgyse értjük, és mi baj lehet belőle?
A törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól, ezt talán még azok is tudják, akik nem jogvégzett emberek. Embert sem ölünk, és más hétvégi házát se raboljuk ki, csak azért, mert nem tudtuk, hogy a Büntető Törvénykönyvben ez benne van, ugye? A bank nem tagadhatja meg, hogy odaadjon egy ilyen szerződésmintát. Ahogy bizonyára nem is tagadta meg attól, aki kérte, hogy elvihesse értelmezni. Netán magával vitt egy ügyvédet, hogy segítsen értelmezni az ott leírtakat. Gondolom, nem voltak sokan. MÉG ÉN IS MAGAMMAL VINNÉM, pedig én jogász vagyok. Csak annyira értek a bankjoghoz, amennyire a szemészorvos a térdműtéthez, nem bankjogra specializáltam magam. A laikusok meg még ennyire se értenek hozzá.
Tudomásul kellene venni, hogy a saját lakáshoz meg a sokmilliós autóhoz való jog nem alkotmányos alapjog, se Magyarországon, se sehol máshol a világon. Addig nyújtózkodjon mindenki, ameddig a takarója ér.
Lehet mindenki mást hibáztatni, mert persze mindenki hülye, mocsok és szemétláda, csak én, a szerencsétlen hitelkárosult nem, ugye? A bankoknak a honlapján amúgy fent vannak az általános szerződési feltételek (ez az úgynevezett ÁSzF). El kell olvasni, muszáj, és érteni is, ha már sokmillió forinttal akarunk mindenáron évtizedekre eladósodni.
Nem a mostani károsultakon akarok segíteni, mert rajtuk már nem lehet. Nem is hagynák, mert csak a saját korlátolt sértettségüket szajkózzák. Azoknak mondom ezt, akik mostanság akarnak aláírni egy bankhitelre. Tessék olvasni a Kiszámolót. kiszamolo.hu Ott lehet kapni nagyon jó, nagyon józan, nagyon értelmes tanácsokat, mielőtt fejest ugrunk valamibe, ami egy életre leköti az anyagi kapacitásainkat. Mikor vágjon bele az ember egy lakásvásárlásba? No, hát én például ezért nem vágtam bele. Mert képes vagyok előre gondolkodni, és tovább látni a holnapnál. Nem látok viszont 15-20 évre előre. Hogy mi lesz, ha jön egy újabb válság? Ha elvesztem a munkahelyemet? Vagy elveszítek valami olyan bevételt, ami most megvan, de akkor nem lesz? Persze, erre lehet írni, hogy nem lehet örökké félelemben élni. Az élet egy nagy hazardírozás. Aki felvette a hitelt, az kockáztatott, megkockáztatta, hogy jön egy válság, hogy elszáll a devizaárfolyam. És belebukott. Ezek tények, nem kárörvendés. Ettől én még sajnálom ezeket az embereket, de ez nem változtat azon, hogy a körülmények és a saját tájékozatlanságuk - szándékos tájékozatlanságuk! - áldozata lettek.
Engem egyébként lehet nyugodtan anyázni, nem sértődöm meg. Attól még igazam lesz :) És a többi előttem szólónak is.

(Amúgy egyszerűbb lenne, ha a felháborodottak inkább ide jönnek és nem Ági lenne a postás. Aki egy kicsikét is értelmes, legalább elgondolkodik azon, amit itt írunk.)

Bikli néni 2016.05.11. 09:40:49

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy Ági a komplett hozzászólásokat kopipésztelte-e, a saját idegrohamaival együtt, vagy csak kiragadott egy-egy mondatot, amit szét lehetett cincálni? Gyanítom, hogy utóbbi, de nem megyek oda megnézni, minek idegesítsem magamat menthetetlenül ostoba embereken.
A mondanivalóm nagy része valószínűleg teljesen értelmezhetetlen az ottani vérgőzös tájékozatlan embereknek. Nekik tényleg csak annyit tanácsolok, hogy több ilyen butaságot ne csináljanak az életükben. Két, százezres fizetésből nem lehet lakást venni Magyarországon. Tudom, hogy fáj, de ezt tessék tudomásul venni. (Tőlünk Nyugatabbra egyébként ezt már rég felismerték, és ott igen nagy kultúrája van az élethosszig tartó albérleteknek. Sajnos Magyarországon a felfogás ettől még fényévekre van.)

diamondagi 2016.05.11. 18:10:55

Húúúúú drágáim mazsoláztam, és találtam valami nagyon nektek való kis kommentet!!! Kovacs G. Maria megosztotta Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk bejegyzését.
Tegnap, 10:36
"Aranydrága bogaram! Hát kinek mi a dolga ebben a szájbavert, retkes történetben, ebben a nyomorult országban? Mi a dolga az ellenzéknek, a politológusoknak, egyetemi tanároknak, írástudóknak, mindenkinek? Nem az, hogy elmagyarázzuk a keményen hülyének nézett kisembernek, mi van?
Nem érti? Naná, hogy nem. Hogy a faszban értené a milliárdokat az, akinek a két kifli már luxus? Akinek háromezer forint rezsicsökkentés a világ teteje? Honnan értené az, aki két évig spórol egy használt hűtőszekrényre? Az csak ezerforintul ért, milliárdul nem.
De nem azért, mert hülye. Nem az. Azért, mert ez a nyomorult élete. Máról holnapra, ötezer forint. Meg kétszáz. És csirkefarhát, kínai cipő, nadrág a turkálóból.
Nem érti a milliárdot. A százmilliót se, meg talán a milliót se. Na de mi a dolga a decensen hátrafésült hajú értelmiségnek? Hátradőlni a bőrfotelben, glasszékesztyűben és kijelenteni, hogy ezzel nem lehet utcára vinni az embereket, mert nem értik?
Tökön szúrom magam! Ezek nem az elefántcsont toronyban élnek, hanem beleültek a csúcsába. Micsoda hülyeség az, hogy nem értik és nem lehet megmozdítani a társadalmat? Hát akkor el kell magyarázni. Le kell fordítani Matolcsy milliárjait kiflire, kínai cipőre, gázszámlára. El kell mondani, hogy tőle veszik el azt a pénzt. Az az övé. A gyerekéé, akinek belebüdösödik a lába a kurva műbőrcipőbe, mert csak arra telik. Az ő idős anyjáé, aki fájdalmasan nyög reggeltől estig, mert évekig vár egy nyomorult térdprotézisre. Az ő apjáé, aki már fel sem kel a székről, mert nekimegy mindennnek. Mer a hályogműtétre is évekig kell várni. Mert az apja még csak hatvan éves. Vagy hetvenöt. De még él, még ember, még jogai vannak.
Mi a fasz más dolga van mindenkinek, aki érti, mi folyik itt, mint elmondani? Elmagyarázni, lebontani. Elmondani újra és újra, ameddig meg nem érti az, aki beszorult a tulajdon nyomorába és azt hiszi, nincs beleszólása.
De, van. Kell, hogy legyen. Mindenkinek, mindenbe. El kell mondani nekik, hogy kifosztják őket. El kell mondani, hogy Orbán Viktor nem jóisten. Egy senki, egy közülünk. "

diamondagi 2016.05.11. 18:13:25

Reagálás Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatára
Orbán Viktor miniszterelnök szerint a jegybank devizahiteleseket megmentette, azonban ez az állítás éppen fordítva igaz. Mivel a Magyar Nemzeti Bank, már Simor András elnöksége idején "eladta a hátát idegen devizában" a forint árfolyamának a gyengülése és a devizahitelek piaci árfolyamon való forintosítása miatt a jegybanknak, több ezer milliárd forintos árfolyamnyeresége keletkezett. Az Egyesület elnöke Falus Zsolt Ferenc szerint nem vitatható, hogy a devizahitelezésen keresztül, az érintett ügyfélcsoportnak kb. 4.000.000.000.0000.- Ft, azaz négyezer-milliárd forint árfolyamvesztesége keletkezett, melyért a Magyar Nemzeti Bankot is kártérítési felelősség terheli. Az MNB brutális árfolyamnyereségére tekintettel, éppen a devizahitelesek mentették meg a Magyar Nemzeti Bankot és a Magyar Államot.

Tamás Bartók 2016.05.11. 19:22:27

@diamondagi: Még mindig csak hőbörögni tud? Inkább a tegnapi kérdésekre válaszoljon!
Higy meri maga egy jogász tudását megkérdősmjelezni?!
Ha ennyire sok a felesleges neurin az okos fejében, ekkora magában a tettvágy, akkir menjen szépen alkotmányt mó

Tamás Bartók 2016.05.11. 19:26:53

módosítani! Karattyoljin apostoli marhaságról, de hülyékkel akkor sem fognak foglalkozni. Egyébként miféle segítséget, tájékoztatást vár egy maga szerint illegitim orzszág politikusaitól? Ja, higy a segítség kell, jól jön? Akkor nem illegitim?
Ha meg szóra se méltatják az apostoli elmebajt, akkor meg illegitim?

Hiába karattyol itt, a Parlamentben, külföldön azt srm tudják, higy Borbély a világon van. Pláne nem hallottak az apostoli rezervátumról sem.

Herczeg Sándor 2016.05.11. 20:19:05

A szerelem alagútja nevű kommentelőt személyeskedés miatt kitiltottam.

A "diamondagi" név alatt kommentelő Szabó Lászlóné Ági - aki egyébként az Apostoli Magyar Királyság Zagyvarékasra "kinevezett bohócispánja" egyelőre nem jutott erre a sorsra, hiszen hozzászólásai olyan mértékben szánalmasak, együgyűek és értéktelenek, hogy azon minden normális ember röhögni/szörnyülködni tud. Jómagam találkoztam már olyan medúzával, aki okosabb volt, holott nekik agyuk sincs.

Számára egy út van: az indiánoké. Közöttük háborítatlanul élhet. Nem fogom megmagyarázni, hogy miért, talán majd utánanéz. Szellemi alultápláltsága, műveletlensége és ostobaságból származó, kisebbrendűségét palástoló büszkesége bizonyára nem predesztinálja arra sem, hogy mindennek az okát megfejtse.

S még valami. Egyetlen dologért CSAK a személyeskedő kommentjeit törlöm annak ellenére, hogy ő letiltott a Facebook-oldaláról. Ez pedig az, hogy ezzel alázom meg legjobban. Szeretném, ha az erre járók minden egyes esetben kiröhögjék az ostobaságát.

Tartom, amit mondtam: a kérdés, hogy pszichológus vagy nyomozó lesz az ügy vége. Ez pedig minden bizonnyal idővel ki fog derülni.

Chiquitita01 2016.05.11. 20:34:06

@diamondagi: Csak mellébeszélni tud, egyetlen értelmes saját gondolata sincsen, csak másokét másolgatja állandóan, aminek a nagy része szintén marhaság egyébként. Ez a cikk nem Orbánról szól, hanem a másokat megtévesztő és pénzüket ellenőrizhetetlen számlákra kicsaló AMK-ról, még mindig! Hiába terel! Maguk mást sem csinálnak, csak ökörségeket terjesztenek és egy épkézláb, értelmes megnyilvánulásuk sincsen sehol, csak a szemfényvesztés mindenütt!
Semmivel sem különbek azoktól, akikre jelenleg haragosan mutogatnak!
Sőt, maguk még egy bőrt akarnak lehúzni azokról, akik már meg vannak nyúzva!
A világkircsikéje Borbély József tegnap kikiáltotta a világbankját, mert vásárolt pár ezer forintért egy domain nevet, egy évre, egy szlovák webszolgáltatón keresztül.
Hú de hivatalos, azt a mindenit! Ünnepeljünk!
Kezd magukra borulni a szemétdombjuk? Megint ki kellett találni valamit és kellett egy nagyot mondani, aminek semmi alapja sincs, de tök jól hangzik azok számára, akiknek fogalmuk sincsen semmiről?
Csak nem Szlovákiába akarják a "munkabér" adományokat is átmenteni, valami kamunéven, hogy ne érje utol magukat a magyar végrehajtó?
Talán készül már ott egy Apostoli Magyar Királyság néven bejegyzett cég is, hogy a hivatalos, jelenleg érvényben lévő helyrajzi számokkal és tulajdonosi adatokkal ellátott, apostolikamu tulajdonjogi szerződéseket érvényesíthessék, amit magukra írattak a becsapottak, amikor a beetetés után megint nem figyeltek oda és szépen aláírták?
Szépen alakulnak a saját dolgaik, ugye "ispánasszonyság"? Jó kis "munka" ez, biztos megéri! Csak azoknak nem, akik hisznek maguknak!

diamondagi 2016.05.11. 22:25:50

Erzsebet Szalagyi 4 új fényképet töltött fel a „BALTÁS DANIKÁT ISMÉT KIVÉGEZTÜK...” albumba.
1 órája ·
Aláírt a fogyasztó egy 100 000 Ft.-os Cetelem Bankos hitelkártya szerződést! A Baltás Dr. követelése 1 600 000 Ft. + évi 35 % késedelmi kamat volt!
Na ezt azt összeget Baltás Dr. és az Intrum nem fogja látni soha! A Szigetvári Járásbíróság Bírája, Dr. Hánzli János sem értette, hogy 100 000 Ft.-os szerződésből, miként lehet több mint 2 milliós követelés! KI IS VÁGTA BALTÁS DR.-ort AZ ABLAKON A KÖVETELÉSÉVEL EGYÜTT! smile hangulatjel

Bikli néni 2016.05.11. 22:58:34

Én egyébként továbbra is javasolnám olvasásra a Kiszámolót azoknak, akik bizonytalanok a lakáshitelbe beleugrást illetően. Meg úgy általában bármilyen pénzügyi kérdésben. Ha már sajnos az iskolában nem ezeket tanítják a "mire gondolhatott a költő" helyett.

Tamás Bartók 2016.05.11. 23:10:21

@diamondagi: Kihőbörögte magát, vagy továbbra is közszemlére teszi az értelmi képességeit.

Chiquitita01 2016.05.11. 23:42:53

@diamondagi: Megint egy semmitmondó terelés, ahogy azt megszokhattuk Ágitól. Itt ráadásul névvel együtt közöl valakiről, teljesen személyes információkat, nyilvánosan. Egy bíróról a megnevezése mellett pedig azt terjeszti, híreszteli, hogy kivágott valakit az ablakon, tettlegesen bántalmazott a bíróságon egy ügyvédet! Nyilvánvalóan nem igaz az állítás, egy újabb valótlanságot terjeszt, egy köztiszteletben álló bíróról ráadásul, nagy nyilvánosság előtt.
Na persze, mert még azt sem tudja, hogy ilyet nem tehet! Áginak nem kell tudni semmit, mert nem mondták! Semmi nem számít!
A rágalmazás, becsületsértés bizony csúnya dolog, Ági!
Talán megkeressük a bíró urat, hogy számon kérhesse Önt erről! Semmivel nincsen tisztában. Ági nem nagyon ért semmihez, a másolgatást kivéve és még azt is nagyon rosszul csinálja.
Hazudik még ma egyebet is, kedves Ági, hasonló hiteles forrásokból merítve? Szánalom.

Chiquitita01 2016.05.11. 23:44:32

Ez a késedelmi kamat és egyéb hiteldíjak pedig fel vannak tüntetve a Cetelem honlapján is, bárki megtekintheti, nem meglepetés. A tartozás is gyorsan és akár nagyra is növekedhet, ha valaki sokáig nem egyenlíti ki. Hitelkártya sem való olyanoknak, akik nem tudnak felelősen bánni a pénzzel és nem értenek hozzá. www.cetelem.hu/sites/default/files/documents/cetelem-hitelkartya-hirdetmeny.pdf

Bikli néni 2016.05.11. 23:50:28

Hagyjátok, semmi értelme, csak elbeszéltek egymás mellett. Ő sosem fogja megérteni, amiről mi írunk (a rosszabbik eset, ha nagyon is érti), ti meg sosem fogjátok tudni meggyőzni ezt a társaságot, hogy fejjel rohannak a falnak. Azokat kell menteni, akik még menthetők. Remélem, idővel a többieknek is jobb lesz, annak is, aki az akasztásomat óhajtotta fentebb. (Ölég sok zöldséget hordott itt össze rólam a kitiltott kommentelő, de az legalább igaz, hogy családanya vagyok. És ezért extrán együttérzek a nehéz sorsú emberek nehéz sorsú gyermekeivel. Remélem, soha nem kerül sor arra, hogy a végrehajtó az ilyen amk-s hülyeségek miatt rájuk törje az ajtót. De ezt csak nektek írom, mert ezt már nem lenne bátorsága kopipésztelni.)

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2016.05.12. 02:23:29

Kb masfel honapja lehetett az Orszaghaz elottu foteles akciojuk, akkor hallottam eloszor roluk, de par naponta megnezem az amk face oldalt, mert tenyleg megeri. Ennyi retardaltad egy helyen. Felelmetes. Erre a szellemi szintre meg szandekosan se tudnek lemenni, ha ez lenne a celom. Eszterhazy jut eszembe (azt hiszem o irta), hogy egy szint felett nem megyunk le egy szint ala. A totalis blodsegen tul viszont ( ugye pl mi a fedetet a penzukre. Erre egy interjuban a kormanyzo azt talalta mondani, hogy a hit. Mert, hogy a dollar is igy mukodik am! Elhiszed az amerikai jegybanknak, hogy az sokat er. Az mar mellekes, hogy azert valami gazdasag van mogotte.) azt latom, hogy az egykori megboldogult parlamenti strategiat hozta vissza a kedves kormanyzo. A vegelathatatlan obstrukciot. Ez pillanatnyilag megoldas ugye a dolgok felfuggesztesere, de mi lesz, amikor a birosag megelegeli a baromsagot. Tegyuk fel, hogy elhuzodik egy evig a per, utana lesz extra kesedwlmi kamat? Illetve az elutasitas utan ki fogja fizetni a perkoltseget? Gondolom a deviza ados, akit beetettek, hogy perelni kell, mert akkor kerul fuggobe a vegrehajtas. Na utana a kormanyzoka mit fog mondani, amikor majd meg nemi extra koltseg a nyakaba zuhan a szerwncsetlen hulyeknek. Bar meg kell hagyni, hogy azokat, akik bedolnek nekik egy percig nem tudom sajnalni. Eletkeptelen embernek tartom mindet. Akkor is, ha ez most szemetsegnek hangzik. A vegere pedig egy erdekesseg. Nezelodtem a csoportban a tagok kozott. Rengeteg embernel a tanulmanyhoz "az elet iskolaja" vagy "az elet iskolaja, ahol az isten a tanar" van feltumtetve. Azert ez is arulkodik egy szellemi szintrol.

diamondagi 2016.05.12. 22:07:19

Dühöngő hiteles verte szét a bankárok konferenciáját Budapesten

Berontott egy férfi a Portfólió Hitelezés 2016 konferenciájára, hogy számon kérje a részvevőket, miért drágult a svájci frank – értesült az atv.hu. Rendőrt kellett hívni, a férfi megsértődött.

Ma tartják a Portfólió Hitelezés konferenciáját a budapesti Sofitel Hotelben. Az atv.hu értesülései szerint a rendezvényre berontott egy dühöngő férfi, és számon kérte a résztvevőkön, hogy miért nem értesítették arról, hogy 256 forint lesz a svájci frank árfolyama.

Úgy tudjuk, a szervezők rendőrt hívtak a férfira, de mielőtt az egyenruhások odaértek, megkérték a konferencia 250 résztvevőjét, hogy menjenek ki kávézni. A dühöngő férfi erre állítólag megsértődött, és közölte, hogy később visszatér.
Az eseményen Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke is felszólalt. A hitelkárosult férfi egyébként Demeter Ákos előadását trollkodta szét.
(atv)

Bal-Rad komm: Nem kis szerencséjük a BANKÁROKNAK (IS), hogy a derék jó ember MOST MÉG CSAK EGYEDÜL RONTOTT BE, ÉS CSAK KÉRDEZETT!

Ha a résztvevők el tudtak menni kávézni, a feldúlt derék magyar még igencsak finom stílusú volt!

Hiszen “kiskunhalasiasan” is eljárhatott volna. De ma még CSAK kérdezett!

Mindenesetre a Bal-Rad kioszt neki egy piros pontot! Szép volt fiú! www.balrad.com/2016/05/12/szep-volt-fiu-2/

dorian gray · http://doriangray82.blogspot.com/ 2016.05.12. 23:51:16

@diamondagi: ki tartott a devizasok fejehez pisztolyt, hogy ne foribt hitelt vegyenek fel? Tegyuk fel van penzed, amit befektetnel..allampapir az meglehetosen biztonsagos mersekwlt kamattal ennek megfeleloen. Eszkozalapkban mar lehwt robbet szakitani...igaz bukni is mert kockazotosabb. Na akkor, ha beindul es nagy a hasznod akkor sirjon a bank, hogy hoha..ennyit nem adunk mert sok ? A devizasok kockaztattak es nem jott be. Egy kis reszuk az, akit tenylwg sajnalok, a tobbseguk hulye es hozong. Minimalis penzugyi ismeretek nelkul nekiment es megszivta. Agika, ha azt mondom ugorj kutba megteszed? Lehet van benne viz, lehet nincs....nem kenyszeritelek csak mondom, hogy oke ugorj. Tavaly is micsoda orjonges volt, mikor a svajci jegybank elengedte a eurohoz kotott arfolyamot es 250-rol elment 300-ra a frank. De biztos azert is a satani Zorban volt a hibas ugye?

Tamás Bartók 2016.05.13. 07:50:00

@diamondagi:
Úgy látom maga csak másolni képes, olvasni nem.
Egyetlen értelmes választ nem hallottunk még magától az itt elhangzottakra.
Attól, hogy idemásol valamit, még senki sem fogja magát komolyan venni.
Épp annyira csinál hülyét magából, mint eddig. Bár hiába írom, ha úgyse tud olvasni.

Mirella M 2016.05.13. 08:27:22

@diamondagi: Nyilván egyetért azzal, amit megosztott. Tehát a "bankárokkal" szembeni fizikai erőszak ön szerint is megengedhető és elfogadható megoldás?

Chiquitita01 2016.05.13. 10:51:32

@diamondagi: Ágika, jogszerű véleménynyilvánítás, berontani egy magánrendezvényre és kiabálni, fenyegetőzni? Ne röhögtess már!
Ha megjelenne valaki a születésnapi bulimon kiabálni, úgy kivágnám, mint a macskát szarni! Meg is teszik mindenhol, kezdj el kérlek kiabálni egy étteremben, a lábad nem fogja érni a földet, mielőtt feleszmélsz a kukák mellett.
Ezeknek a vackoknak, amiket idemásolsz pedig még mindig semmi köze az AMK-s apostoli nagy lehúzásotokhoz, amivel a hiteleseket beetetitek. Félreinformáljátok és megtévesztitek őket! Mindezekért még támogatást és munkabért is elvártok tőlük, ezzel meglopjátok őket, ráadásul úgy, hogy ne lehessen személy szerint hozzátok kötni mert, más bepalizott szerencsétlenek számlájára kéritek a pénzt, hogy azokat vonják majd felelősségre, amikor összedől a hazugságokból épített kártyavárotok! Miért nem a te bankszámlaszámod szerepel a felhívásban vagy Borbély Józsefé esetleg Tóthné Nagy Judité, Rácskai Róbertné Erikáé, Karnis Kataliné és a többi AMK-s főkolomposé, akik előszeretettel kérnek pénzt azoktól, akiket sikerült becsapnotok? Ennyi vér sincs a pucátokban, mi? Mielőtt beregisztrálja valaki és átruházza rátok a tulajdonában levő ingatlanát is, érdekes módon a valódi nyilvántartási adatok megadása mellett, ami elvileg szerintetek illegitim és nem is létezik, a nemlétező internetes földhivatalotokban, amit egy gombnyomásra meg lehet szüntetni, hogy nyoma se legyen később? Vajon milyen papírokat és szerződéseket írattattok alá velük, miután megtévesztettétek őket? Készül már az Apostoli Magyar Királyság nevű cég vagy "egyház" is, talán már kész is van, amivel ezek után földönfutóvá tehetitek őket? Miért van szükség megadni, egy általatok illegitimnek tartott állam által kiállított, de állításotokkal ellentétben a valóban létező hivatalos rendszerben nyilvántartott személyes adatok megadására, (pl. személyi igazolvány szám), az összes személyes adat mellett, amikor regisztrál valaki a virtuális, nem létező bankotokba? Ti, jó emberek!?

diamondagi 2016.05.13. 20:44:41

Na jól van eleget szórakoztam rajtatok, most már megyek, fontosabb dolgom is van, mint itt az üres súlytalan fecsegéseteket olvassam. A lényeg, amire rá szerettem volna világítani, de látom a sötétségbe nem tudott bejutni a fény!!! Hogy a csaló bankok képviselői mondják, hogy a Szent Korona Bank és Borbély József csaló, ez a "bagoly mondja verébnek... nagyfejű" szindróma!!! Az a bank, ami eddig csak adott az embereknek, és az az ember, aki eddig csak segített az embereken, az a csaló, akik elszedték az emberek pénzét, házát, autóját, életét, azok meg egy ártatlan ma született bárányok....igaz??? Úgyhogy nem is fecsérelem rátok tovább az időmet, mert fölösleges, falra borsó le bab!!! További jó szórókazoást nektek! Sziasztok.

Herczeg Sándor 2016.05.13. 21:01:32

@diamondagi:

Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:

– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!

Tamás Bartók 2016.05.13. 21:11:09

@diamondagi:
Még maga merészel olyat mondani, hogy szórakozik rajtunk?!
Mondjuk mi sem szórakozunk, hanem szörnyülködünk az irgalmatlan ostobaságán.

Tamás Bartók 2016.05.13. 22:30:01

Azok kedvéért, akik nem ismenék Ágit, pont ennyire értelmes a 'hölgy':
s32.postimg.org/hwy3h08jp/N_vtelen.png

diamondagi 2016.05.13. 22:43:26

@Tamás Bartók: Hát elég szomorú, hogy még ennyit se tudsz?????? Ezt már az ovodás is tudja !!!!!! Mondom én, hogy nem jutott még be hozzátok a világosság !!!!! Na de se baj, ez nem az én gondom!!!!

Hoztam nektek valamit ! Egy kis csemege!!!!!!!! Na ezt hallgassátok meg !!!! Utána lehet fröcsögni !!!! www.youtube.com/watch?v=IKcT_7EcBBU

Tamás Bartók 2016.05.13. 23:08:29

@diamondagi: Maga vagy troll, vagy teljesen sötét.

Tamás Bartók 2016.05.13. 23:10:09

@diamondagi:
1. Tudja maga egyáltalán, hogy hol van Ecuador?
2. Attól hogy valaki összehord tetemes terjedelmű marhaságot, az még nem lesz igaz.

Tamás Bartók 2016.05.13. 23:17:59

@diamondagi: És akkor egy kis történelemoktatás magának is.

Mike, a csirke majdnem két évig élt fej nélkül. (agytörzse és bal füle sértetlen maradt).
Maga kenterbe veri a 40+ évével Mike-ot.

hu.wikipedia.org/wiki/Mike_(csirke)
www.youtube.com/watch?v=tiLR_RAWQnE

Chiquitita01 2016.05.13. 23:44:11

@diamondagi: Blablablabla... Még mindig az AMK a téma! Sokat nyomod ide még ezeket a baromságokat? Ha ebből a hazugsághalmazból, amivel az AMK, azok közül is főleg te Ági és Borbély József királykád etet mindenkit a Facebookon, egy szó is igaz lenne, akár egyetlen percre, akkor egyáltalán nem lenne szükség a "munkátokra", kedves Ági Szabó Lászlóné. Zagyvarékas főispánja, a közszereplő főméltóság, hahaha. Zagyvának zagyva, az fix! Mintha nem lehetne tudni, ki áll a "diamondagi" álnév mögött, munka, ahha...
A dilis kormányzótokra pedig végképp nem lenne szükség, aki mellesleg már rég kircsinek, sőt világkircsinek kiáltotta ki magát, biztos elfelejtettétek. Miért? Mert mindenki nyugodt szívvel szarhatna mindenre, az adósságaira, a végrehajtóra is és senkit nem kellene megmentenetek, mert nem járna semmi következménnyel a kölcsönök nem fizetése és nem is lakoltatnák ki őket. SENKIT!
Nem kellene umbuldálni, hogyan szereljétek le a bankokat, a végrehajtókat és egyezkedni sem kellene velük! De nem ez történik, ugye? Mégis kell szerintetek? Miért?
Mert, amit állítotok, abból egy szó sem igaz, csak a szerencsétleneket, akik még nálatok is hülyébbek, használjátok ki és csapjátok be, miközben megmentőként tetszelegtek!
Legalább maradtatok volna az AMK belterjes oldalán, ahol dicsérhetitek egymás baromságait, miközben röhögve számoljátok azoknak a valóban használható pénzét, akik azt hiszik segítetek rajtuk! Itt normális emberek is vannak ám!
Nem csak a bankok nem fogadják el a játékpénzeteket, hanem senki sem, még ti magatok sem, akik ezzel etetik a népet, mert akkor már a Diliskirállyal együtt nem kunyiznátok "illegitim" forintokat, magának és a sleppjének az alattvalóitól, támogatásként és munkabérként! Vígan éldegélnétek az STK-tokkal egy kommunában!
Fizettek ezért munkabéretekért adót? Ja, azt biztos nem, mert nektek éppen úgy tetszik, hogy az illegitim!
De a gyarló forint kell nektek, olyan pénz, ami a fenti állításotok szerint nem is létezik igazából, persze a többi valóban használható pénzt sem vetitek meg, külföldről is lehet utalni, csak az STK-t nem fogadjátok el! Az nem kell nektek, úgyis van sok mondjátok, csak nem jó semmire!
Nagyon érdekes, hogy pont azt nem fogadjátok el magatok sem, amit másoknak el kellene szerintetek!
Természetesen az igazi, használható pénzeket mások számlájára utalva kéritek, eddig legalább 3 másik személy nevére, hogy nehogy a Kormányzókirályvilágkirályt vagy titeket lehessen felelősségre vonni, hanem azt, akit erre bepaliztatok!
Ágika azt mondta a Kormányzónak nincs számlája és nem is lesz, nehogy elvigye a végrehajtó a befolyt összeget! Mert még a saját adósságát sem tudta eltöröltetni? Úgy ám! Ágika számlája és a többi személy számlája, (aki mások számlaszámát előszeretettel osztja meg a Facebookon) sem volt soha megosztva sehol! A jóságos megmentő mindenit! A kamubankotok csak adatokat gyűjt, a többi átverhető hülyéről, legalább az ápolóknak könnyebb lesz bevinni őket a diliházba, a listátok alapján, amikor lefoglalják az egészet!
De ezt csináljátok, mert a ti STK-tok nem létezik, a Forint viszont igen és a Kamukirályságotok sem, a bankok és a végrehajtó viszont igen, Borbély József soha nem vett át semmilyen hatalmat és nem is fogja soha, egyedül a meséitekben és ezt tudjátok is! Miközben az embereknek, akiket átvertek, a hazugságaitok miatt nőnek az adósságaik, egyre nagyobb lesz a nyomoruk minden percben, amíg nem fizetnek a tanácsotokra és a kamufelfüggesztések alatt!
A bankok röhögnek a végrehajtás felfüggesztésén is, mert addig is nő a hasznuk a kamatokkal, mivel egy nem létező, képzeletbeli valami, nem tud átvállalni semmilyen kötelezettséget, állításotokkal ellentétben.
Majd behajtják később és többet. Ezért lehet tőletek hányni! Lavórszámra!

diamondagi 2016.05.14. 10:29:00

Jót szórakozok rajtatok! A sok sötét beírásokon! De semmi baj, csináljátok csak. Az a baj, hogy tudom, és tudjuk, hogy ti csak fizetett provokátorok vagytok névtelenül, arc nélkül. Lehet, hogy itt minden név mögött egy ember van. Nem tudni, de az már világosan látni, hogy valamiért nagyon félhet a hatalom Borbély Józseftől, ha már ilyen módszerekhez folyamodik!!! De!!! Most írom le utoljára!!! Minket nem tudtok megosztani, ahogy azt szeretnétek! Nem tudtok Borbély József, és az AMK ellen fordíani! Kár a gőzért !!! Mi meg vagyunk róla győződve, hogy ez az egyetlen megoldása annak, ha ki akarjuk juttatni az országot a mélyszegénységből. Menjetek inkább kapálni, vagy kukoricát címerezni, lehet, hogy nagyobb eredményt értek el!!! Páááááááááááááááááá!!!!!!!

Herczeg Sándor 2016.05.14. 12:14:06

@diamondagi: Továbbra is úgy gondolom, hogy azzal alázom meg magát legjobban, ha ezeket a bődületes marhaságokat nem törlöm ki.

Továbbá: magából indul ki. Soha, egyetlen fillért sem kértem, kaptam, vagy vettem fel azért, hogy foglalkozzak a maguk bohóckirályságával. Sem ezen a blogon, sem máshol. Maga nyilván pénzt kap ezért, s el sem tudja képzelni, hogy más nem.

De újra leszögezem. Magának természetesen meghökkentő lehet, de az itt hozzászólóknak elveik vannak, ahogyan nekem is, ráadásul nem sötét retardáltak, akik álomvilágban élnek. Ráadásul ezt mi pénz nélkül is felismerjük.

Magának azonban már késő lesz. Sőt, most is az.

Még valami.

1., Nekem itt a nevem, az arcomat is ismeri. Maga pedig egy "diamondagi"

2., "A sok sötét beírásokon!" Tanulja meg a magyar nyelvet is, ha már annyira védi a magyart. Helyesen: "a sok sötét beíráson!"

De igazából mindegy. Maguk hamarosan sehol sem lesznek.

Chiquitita01 2016.05.14. 14:07:10

@diamondagi: A te fejedben már akkor sem gyullad ki a fény, ha az összes fényhozó, ébredő, életjobbító és egyéb humbug egyháznak, csoportnak nevezett szektához csatlakozol, mert látom kedveled azokat is nagyon, de kár a gőzért! Mondjuk nem csodálkozom, ezekben legalább még magad elől is elbújhatsz!
Nem az a célja senkinek, hogy téged meggyőzzön, te szerencsétlen, te már menthetetlen vagy! Te majd magyarázkodhatsz a családodnak és remélhetőleg hamarosan a bíróságon is, ha eljön az ideje!
Az a cél, hogy másokat ne tudjatok már behálózni a hazug, megtévesztő baromságaitokkal! Ha csak egyetlen embert mentünk ki a karmaitok közül, mielőtt telebeszélnétek a fejét a hülyeségeitekkel és végképp tönkretennétek, akkor már megérte!
Szeretnéd azt hinni, hogy a valóságot, ami neked fáj csak lefizetett emberek terjeszthetik mi? Hobbiból csinálom, mert túl sok a hülye és zavarnak! A sok hozzád hasonló, mások nyomorát kihasználó, ezen nyerészkedni akaró mocsadék is zavar!
A lefizetett emberek azok ti vagytok itt egyedül! Ti, akik kicsalják a szerencsétlenek maradék pénzét is, hamis ígéretekkel, hozzáértés nélkül, amit ti munkának mertek nevezni és még bérezést is elvártok cserébe! Rád ez különösen érvényes, mert egy fekete-lyukban több fényt találni, mint a te fejedben!
Senki nem fél Borbély Józseftől, az általa becsapott szerencsétleneket féltik tőle, kivéve téged és a társaidat, akik még segítik is ebben! Hamarosan úgyis az őt megillető helyre kerül, ami vagy egy elmegyógyintézet lesz, vagy csatlakozik Gulya Tiborhoz, hogy hasonló "áldozatos munkájáért" elnyerje méltó jutalmát.
Ha továbbra is csak királykának képzelte volna magát, akkor mindenki csak röhögött volna rajtatok, ahogy eddig tettük, de átléptétek a határvonalat kapzsiságotokban!
Majd megbeszélhetik egymással a cellában, az elkeseredett emberek megvezetésének, maradék pénzük kicsalásának és röhögve még nagyobb nyomorba taszításának praktikáit!
Azután mehet kiskirályotok után az összes őt segítő ispánkája, "minisztere" és kisbírója is! Lassan kezdhetsz csomagolni! Páááááááááááááááááááááá!!!!!!!!

Broad 2016.05.16. 12:56:48

Jobb mint a Comedy Central, igaz ott a poénokon lehet nevetni, itt meg egy sötét gyémánt butaságán! :)

Lángharcos 2017.11.28. 12:38:51

Van róla valami friss hír?

Noname Watanabe 2018.01.29. 08:43:18

Közel két év telt el a világmegváltó Bordélyjózsi és Diamond Dagi ámokfutása óta. Na, hol az Aposchtoli Királyságuk? Hol vannak a szentkoronával kisegített embertömegek?

Komolyan, ha arra gondolok, hogy az ilyen diamondagi-féle értelmi csökevények a MI nyugdíjjárulákainkat fogják felélni nyugdíjas korukban (mert akkor bezzeg nem fog tiltakozni az "illegitim magyar állam" által folyósított, forintalapú nyugdíj ellen!), legszívesebben visszakézből pofon rúgnám az egész SZTK-s apostrotli bandát.

Ica Istvánné Kis 2018.11.03. 15:32:55

Már örültem hogy elfelejtettem őket( megismerni is kár volt) erre tegnap kaptuk az alábbi emailt :
Borbely Jozsef <kozlemeny@apostolikozlemeny.hu>
nov. 2., P 13:41 (1 napja)
címzett: én


Kedves Kis Istvánné!

Elérkezett az ideje a társadalmi összefogásnak annak érdekében, hogy az általános népjólétet meg tudjuk valósítani, és nem a demokráciát ami egy hamis fikció, mivel a szó népuralmat jelent, és az nem megvalósítható, ugyanis fogalmilag van kizárva, a nép nem akart soha uralkodni, mert az azt jelentené, hogy mindenki csak uralkodna elvben mindenkin, de hogyan?

Ami viszont megvalósítható, az a nép jólét, és a nép erre vágyik. A jelen kor kihívása nem a migráció, vagy a globális felmelegedés megállítása elsõsorban, hanem a már javában zajló 4.-ik ipari forradalom hatására kb. 80% -os rátára emelkedõ munkanélküliség okozta elszegényedés megakadályozása.

Ezt csak és kizárólag a feltétel nélküli alapjövedelem az egész világon egységesen és nagyjából egyszerre történõ bevezetésével lehet megállítani, melynek kifizetésére az államok csak akkor lesznek képesek, ha termõföldek és termelõ berendezések az egész világon ismét állami tulajdonba kerülnek a közellátás biztosítása érdekében.

Elsõsorban a fegyver és gyógyszer gyárakat kell államosítani, hogy megszûnjön a profit orientáltság, mert akkor nem lesz több háború, és nem fognak újabb vírus törzseket elõállítani a gyógyszer eladások növelése érdekében. A háborúk ára fedezi az alapjövedelemre fordítandó összegeket.

A fentiek megvalósítása érdekében megalkottuk a 2. Aranybulla 2012.-t, mely az Apostoli Magyar és Világ Királyság mûködésnek az abszolút monarchikus alapja, a csatlakozásához elkészítettük a szerzõdéseket a világ országainak, ez a 3. Bécsi Döntés.

Ez az új online állam és világ irányítási rendszer a Szent Korona Bank (Szent Korona Net World Bank) szerverén fut.

Az Apostoli Magyar Királyság életre hívását 2009. június 13-án jelentettem be, ekkor vállaltam el önként a kormányzói feladatok ellátást. Mára szükségessé vált a Világ Királyság létrehozása érdekében az õseink nevének a felvétele a szakrális megerõsítés okán, így immár I. József Nimród Bátor Atilla ként lépünk fel a nemzetközi politikai porond mûvészbejáróin, egyelõre láthatatlanul.

Természetesen a hazai politikai  elit”, azaz a horda mindent tud errõl, mivel én vagyok az egyetlen valódi ellenzéki vezetõ, így rajtunk kívül ténylegesen senkit nem kell megfigyelniük, és tûzzel-vassal küzdenek az ellen, hogy forrásokhoz jussunk a szükséges utazások finanszírozásának érdekében, illetve, hogy fent tudjuk tartani az ehhez szükséges háttérbázist.

Az összefogásra ezen anyagi feltételek megteremtése érdekében van szükség, nem utcára kell vonulni, és nem kell Molotov koktélokat dobálni, - egyrészt semmi értelme, mivel az automata fegyverek ellen hatástalan, másrészt ez ész játék ami a Márki Zay-nak ehhez nincsen.

Sajnos a Szent Korona Bank elsõ szoftverét beépített emberek korábban megszerezték és SzentKoronaBank.hu oldalt õk mûködtetik, és hamis Magyarigazolványok kiadásával az emberek anyagi támogatását sokszor a nevemet felhasználva lenyúlják.

Az alapjövedelem minél gyorsabb bevezetése érdekében kérünk, hogy legalább havi ezer forinttal támogasd a munkánkat, a világon van erre fogadókészség, és csak Magyarországon nem lehet bevezetni.

Az általunk eddig a kilenc év alatt elvégzett munkáról a honlapjainkon és facebookos oldalainkon tájékozódni tudsz, ahol közokirattal zárt logikai láncban találhatóak meg a bizonyítékaink az állításainkról.

Az adományod vagy az Ábel Klaudia Erika Sberbanknál vezetett 14100141-26085349-01000008 számú számlára, vagy a posta címemre: 6000 Kecskemét, Tavaszmezõ utca 18. számra levélben vagy piros csekken tudod elküldeni.

Köszönettel:



Borbély József
kormányzó
Válaszoltam :Jóska!
Eltetted a 60 ezer Ft-t és azután nyilvánosan lehülyéztél ! Elfeledni nem lehet ! Van egy lányod és ha te lusta vagy dolgozni kérjél tőle pénzt és ne kunyerálgass ! Neked hinni nem lehet szélhámos vagy ! Felejts el örökre ! Illetékes helyre továbbitom a kéregető levelet !

Ica Istvánné Kis 2018.11.03. 18:23:21

Utána néztem és látom Sziki erika oldalán: 2018.Nov .13.-án Alkotmányos ellen álással Bp-en a vérmezőn akarják a hatalmat átvenni!Éva Ézsiásné Kiss a teljes cselekvési terv kint van a weboldalunkon, atgondolt eseményt szervezünk.
A cselekvesi tervet már jó előre kiposztoltuk...nem ma!
Nemzetközi megfigyelők lesznek a helyszínen.
Tudja, azt már sokat hallottuk és láttuk, hogy, hogy nem lehet!
Itt a végleges megoldás lesz meg!

alkotmanyos-ellenallas.hu
süti beállítások módosítása