Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

Utolsó kommentek:

Bikkfanfutyulo 2017.05.14. 20:28:38

@nemecsekerno_007:
Az a gond, hogy Kádár népét '90-ben önjelölt politikusok és fizetett ügynökök együttesen verték át. Azt hittük, jobb lesz mindenkinek a sora, de kiderült, hogy egy csomó csaló és szélhámos szedte meg magát - tisztelet a kevés kivételnek! Ma sem a Bözsi nénik lakják a rózsadombi meg fóti palotákat, és nem ők ülnek jól fizető igazgatótanácsokban sem. És most is ők vannak első sorban átverve.
Aki sorra látogatja az egyszerű embereket, és el tudja magyarázni, mit és miért kell változtatni, hogy jobb legyen, az fog nyerni - vagy marad a mostani garnitúra.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Bikkfanfutyulo 2017.05.14. 20:12:46

"...bojkottot hirdet a vele nem szimpatizáló sajtóval."
Biztos, hogy mindent jól értettél? Nem emlékszem, hogy szimpátiáról lett volna szó. Sokkal inkább arról, hogy a hamisító, uszító, önmagát még mindig sajtónak képzelő propaganda gépezetnek nem kívánnak nyilatkozni.
Az okfejtés többi részével kapcsolatban is vannak kételyeim.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

nemecsekerno_007 2017.05.14. 20:11:34

Botka "Fizessenekagazdagok" László Muhahahaha :)

A messziről jött ember. Sokkal nagyobb a gond ebben az országban mint amit Orbán leváltásával meg lehetne oldani. És mielőtt kérdeznétek, Botkára cseréléssel se. :)

Az állami hivatalok faszok, szopatják a vállalkozásokat. A NAV v. az önkormányzatok szintén. Ha vannak akik már találkoztak önkormányzati hivatalnokkal azok tudják, hogy kik a vevők a "Fizessenek a gazdagok" szlogenre.
Csak azt nem sikerül felfogni, hogy ezeknek a kurva hasznos állami v. önkormányzati pozícióknak a finanszírozása azokra a vállalkozásokra hárul akiket szopatnak.

Az itt a gond, hogy Kádár népe velünk él.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Sir Galahad 2017.05.14. 17:38:55

Félreértés. Botka most nem nyerni akar - tudja, hogy úgysem tudna. Azt akarja, hogy a rengeteg baloldali kispárt essen ki a Parlamentből, és egyedül az MSZP maradjon ott mint baloldal. Ha ez sikerül - az esély megvan rá - , akkor nekiállhat építkezni, megújulni, mittudomén. Ez aztán vagy sikerül vagy nem, de legalább esély. De ha a következő ciklusban is egy rakás baloldali kispárt civakodik egymással, akkor továbbra sem lesz semmi esélyük.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2017.05.14. 17:21:32

Ez igazából részéről egy tudatos taktika. A Fidesz -a saját meghatározásával szemben- egy szélsőbaloldali párt, és balról akarja megelőzni, ehhez pedig az egész MSZP-t balra kell rángatni és megtisztítani az elhajlóktól. Persze, ettől a dolog még marhaság, mert a végén ott fog állni egy valóban nagyon balos párttal, aminek csak egy maréknyi tagja és szavazója van. Úgy fog járni, mint Gyurcsány, aki pedig jobbra próbálta rángatni az MSZP-t és helyette széttépte.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

kvadrillio 2017.05.14. 16:59:55

ÉN...MAGOMEDRE SAVAZOK ! SAJNÁLOM ! DE EBBEN AZ ORSZÁGBAN CSAK Ő ÉRTI A MAGYAROK TÖRTÉNELMÉT !!!!! :)

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

kvadrillio 2017.05.14. 16:57:22

Negyven év gyászjelentéseit tanulmányozta a Népszabadságból, hogy megértse a Kádár-rendszert, pont készen lett, mire a lapnak is vége lett

erdelyip
Történelem
ma 16:29
13
0

Ha pár évtized múlva valaki végignézi majd a most megjelent gyászjelentéseket, nem a Népszabadságban, mert azt bezárták, hanem más lapokban, akkor látni fogja, hogy például az Orbán-kormány idején adott kitüntetéseket jobban említik-e, mint a korábbiakat, vagy hogy kap-e bármilyen hangsúlyt a gyászjelentésekben a Fideszhez való viszony

- magyarázta Nagy Zsófia.
:)))) MOST ...A KITÜNTETÉSVISSZAADÓK DEMONSTRÁLJÁK AZT, HOGY MENNYI ZSIDÓNAK NYOMTAK TITOKBAN MINDENFÉLE FASZ KITÜNTETÉST A JELENLEGI ÉS AZ ELŐZŐ KORMÁNYOK !!!!!...ESZMÉLETLEN, HOGY A LEGTÖBBEN MINDENFÉLE KAMU HOLOKUTATGATÁSOKÉRT KABHATTÁK ! :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

bigdata 2017.05.14. 16:55:23

A gyurtycsányista múlttal 2 dolgot lehet tenni: vagy beleállni, de erre a dk hivatott, vagy elhatárolódni és végleg lezárni. A langyosban üldögélés hosszú távon senkinek nem jó, gyurcsányt leszámítva. Mondjuk, ha Nyakó jelenti be, az eleve hiteltelenít mindent. Bár én egyik esetben sem szavaznék rájuk, de ez más kérdés.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Jakab.gipsz 2017.05.14. 16:26:36

@kvadrillio:

Ne gyűlölködj te majom!

Javaslat, hogy jobban menjenek a dolgok az hol maradt?

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

kvadrillio 2017.05.14. 16:21:52

2017. 05. 14. 12:07
#Kivándorlás
#Fiatalok
#Jobbik
Orbánéknak eszük ágában sincs hazahívni az elüldözött fiatalokat

A Jobbik szerint a Fidesz–KDNP lemondott az országot tömegével elhagyó fiatalokról, ennek ékes bizonyítéka, hogy a Gyere haza, fiatal! program után a Vállalkozz itthon, fiatal! is becsődölt - olvasható a közleményben, melyet Bencsik János, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinet alelnöke és Völgyi Péter, a Jobbik Ifjúsági Tagozat alelnöke jegyez.

Amint arról a sajtó is beszámolt, minisztériumi packázások miatt nem tudták beindítani saját cégeiket azok az ifjak, akiket a Fidesz-kormány tavaly kiemelt állami támogatások ígéretével csábított haza külföldről.
NU..., EZÉRT HESSSSS.....A BÜDÖS PICSÁBA MIND !!!!! EZEK ÉLŐSKÖDŐ SENKIHÁZIAK ÉS NEM MAGYARORSZÁG FELELŐS KORMÁNYTAGJAI !

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Janossz 2017.05.14. 15:18:28

Gőgöst kivágni tényleg jó gondolat!:-)
Ha lenne egy tucat belőle, még az is lehet, hogy rájuk szavaznék.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

illaim 2017.05.14. 15:09:54

Ha Botka felfogta volna az őszödi beszéd lényegét, ma nem plagizálna! LOL

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

sőőtnagyonis 2017.05.14. 15:09:49

Mielőtt valaki megróná, tudni kell, hogy Gyurcsány akkor javasolta, amikor még kormányképesek voltak.

Bejegyzés: Botka László ámokfutása – a baráti tűz

Az Ellenálló 2017.03.29. 13:36:42

Jobb, mint az esti kabaré...kérünk még!

Bejegyzés: Kivitték Lőrincet, ebből baj lesz!

illaim 2017.02.25. 23:54:09

Ha valaki, még a Kádár rendszerben végzett iskolaévei alatt hallott az orosz bolsevik párt megalakulásának körülményeiről, és hajlandó rá emlékezni is, az tudja, hogy ugyan kevesebb, de agresszíven a többségüket hangoztató pártformáció abból kapta a nevét és lettek bolsevikok.
A 2010 kormányváltást követő Fidesz akkori szlogenje Az Új többség volt. Ez oroszul,
новое большинство
Tehát a választások után maga a Fidesz deklarálta saját magát Új bolsevik pártnak! LOL

Bejegyzés: Vérbefojtott gondolat

illaim 2017.02.25. 23:40:09

@kvadrillio: Bizony igazad van! De nem csak olvasni, meg tanulni kell, hanem a tanultakra illik emlékezni is! Az Antal kormány időszaka alatt zajlott le a privatizáció
zöme! A felelőse az az egykori MSZMP tag Matolcsy volt, aki ma a devizahitelesek pénzéből stafirozza a népes rokonságát! Mik nem vannak?!

Bejegyzés: Vérbefojtott gondolat