Mert a politika is lehet érdekes

PoliPraktika

Utolsó kommentek:

postumus mumus 2017.08.14. 22:02:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem hagytam ki. Az nincs. De te azokat szereted nem? Vagy orr bán seggét miért nyalod, faszát miért szopod? Mert tetszik a makkja színe, segglukának szaga, vagy mi a faszért?

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.14. 17:10:33

@postumus mumus:

"Ami sikereket eddig hosszú életem során elértem, azt mind magamnak, rátermettségemnek, tájékozottságomnak, megfontoltságomnak, tudásomnak, jó emberismeretemnek köszönhetek"

Ki ne hagyd a szerénységedet. :D

"Nekem véleményem van"

Meg segglyukad, ami olyan, mint a véleményed. :D

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 16:14:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nekem nincs szükségem führerekre, hogy érvényesülni tudjak az életben, mint neked. Ami sikereket eddig hosszú életem során elértem, azt mind magamnak, rátermettségemnek, tájékozottságomnak, megfontoltságomnak, tudásomnak, jó emberismeretemnek köszönhetek, nem pedig a hosszú, führerek seggében ficánkoló nyelvemnek, mint a hozzád hasonlók.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 16:08:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Közöm nincs se orr bánodhoz, se gyurcsótányokhoz, se vonaglókhoz. Mindig mindenről saját véleménnyel rendelkezem, nem kell senki hogy megmondja mit tegyek vagy gondoljak. Ne hasonlítsd már magadat hozzám!

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 16:05:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Gazdád csak neked van hülegyerek, akinek a seggéből jelenleg is épphogy kikandikálsz. Nekem véleményem van, a hozzád hasonlókról és a gazda- birkapásztoraitokró.l.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.14. 09:08:54

@postumus mumus:

Galambom, legalább a vezérednek, gazdádnak hihetnél:

"Államcsőd szélére sodródott az ország - ismerte el a miniszterelnök egy vasárnapi lapinterjúban - ezért kellett a Nemzetközi Valutaalap segítségét kérni."

mno.hu/belfold/gyurcsany_elismerte_allamcsod_szelen_volt_az_orszag-354478

Persze Gyurcsótány tata kimagyarázza, hogy csak egyharmadrészt voltak belső okai, és azért az egyharmadért is az ellenzék volt a felelős. Sőt 6 évi kormányzás után képes volt azt is állítani, hogy a csődközeli helyzetért az 1998-2002 közötti Fidesz-kormány lakástámogatási politikája volt a felelős.

Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, mit keres a miniszterelnöki székben egy olyan ember, aki kellemes parlamenti többség birtokában nem képes kormányozni, helyette az ellenzék kormányoz.

"húszmilliárd dollárról állapodtunk meg a valutaalappal, a világbankkal és Brüsszellel, ezután már nyugodtan mondhatta Demján Sándor, hogy Magyarország elkerülte az államcsődöt, ami tényleges veszély volt. Méghozzá nemcsak Demján, hanem Gyurcsány szerint is"

index.hu/gazdasag/magyar/amcso081110/

Húzd ki a fejed a gazdáid seggéből, akkor talán a bélzajok mellett azt is meghallod, ha nagy néha kényszerűségből igazat mondanak.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 08:32:40

Orr bán ugyanolyan sorsra jut mint minden diktátor és az országa ugyanúgy a pöcegödörbe jut, ahogy más banánköztársaság mint venezuela, kuba, argentina és hasonlók. A rák felemészti majd fel és az országa az anarchiába züllik mert nem lesz képes pótolni a csuti törpegecit, a haverok egymás torkát fogják szétmarcangolni führerük hiányában.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 08:23:29

@MACISAJT: "Igaz. Nem vitás hogy mindkét oldal és holdudvara lop, csal, hazudik. Csakhogy.
Míg a ballibák hazaáruló lopásaiba az ország rendre tönkrement, amit aztán a magasságos IMF hitel mentett meg az államcsődtől..."
No ennek az eget rengető eszmefuttatásnak annyi köze van a valósághoz, mint macisajtban a brummogás. Telve hazugságokkal félremagyarázásokkal amire a szót sem érdemes vesztegetni, de azért megteszem . Jelenleg ugyanolyan hitelt vesz fel a kúrmány külföldről, mint amilyet korábban vettek. Az ország nem ment soha tönkre, ez is egy fideszes hazugság. Válság volt az egész világban, most meg felemelkedés, amin ellavírozgat a geci eu támogatásból. Hamarosan jön a következő válság amibe az orbánoligarchák bele fognak gebedni, mivel a vagyon felelősséggel is jár. Akkor bizony filmeket sem nagyon forgatnak, ezért jött haza a szivarozó hörcsög, mert itt még lophatott. Menekültek vegzálásából nem lehet mindig megélni.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 07:44:22

Közben meg az arrogáns hazudozó tolvaj tetvek zsebrebaszott kézzel, szotyit okádva és csokispapírt a parlamentben majszolva vihognak a magyarok arcába.Öltöny, nyakkendős jogászhűbérurakként kuncognak és közben kilopják még a parlament utolsó csavarját is.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

postumus mumus 2017.08.14. 07:33:43

Olvasva a hozzászólásokat megállapítható, hogy ennek az országnak annyi, és a balsors a jövőben is tépni fogja. Már eleve a blog írójának letargiája, agonizációja is ezt sugallja.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

Kovacs Nocraft Jozsefne 2017.08.12. 21:51:40

@almásderes:

Gondolod, hogy a bolgárok vagy a lengyelek inkább beszélnek idegen nyelveket? Én nem tudom, rég voltam Lengyelországban, Bulgáriában meg soha.

A románok persze franciát, a csehek meg a többiek meg angolt, gondolom.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

MACISAJT 2017.08.12. 14:49:30

@1ghost:

Igaz. Nem vitás hogy mindkét oldal és holdudvara lop, csal, hazudik.
Csakhogy.
Míg a ballibák hazaáruló lopásaiba az ország rendre tönkrement, amit aztán a magasságos IMF hitel mentett meg az államcsődtől...
addig a jobboldal visszavásárol, fejleszt és még jut is.
Kormányozni meg muszáj valakinek, mert különben ott a példa , a kijevi anarchia ...

Konkrétan Andy Vajna példája. Olyan ez az alak mint ahogyan a legalapvetőbb antiszemita toposzokban le van írva.
Csakhogy amióta ő átvette a filmipart, az virágzik, jut munka mindenkinek, ömlenek ide a hálivúdi produkciók, Oscar -díjat nyert két film és többen más fontos fesztiválokat.A Grünwalskiak idejében meg csak ellopták a pénzt.
Melyik a jobb?

Elárasztja az országot az optimizmus -Privátbankár

Jaj és ajvé, (egyáltalán nem) kedvesch eftársak...:P

Hát mi lesz így, ha már vértes eftárs GKI-ja is ilyeneket mér?
"Elárasztja az országot az optimizmus "???? Uram, irgalmazz...

Vagy szintén nemrégi :

privatbankar.hu/makro/lesz-mibol-osztogatni-masfel-evtizede-nem-volt-ekkora-tobblet-a-koltsegvetesben-300540

És ezeket váltsuk le, mindenáron, mi?:P

Hogy kikre? Ja hogy a gyurcsányokra, kókákra, veressjánosokra, draskovicsokra,d209-re....
Vagy a simicsek támogatta operettnácikra, akiket a ballibák egészen megszerettek...
Na ne már.
A nagy "lecsúszás" legbiztosabb jele hogy még/már az agyonvert ballibák és médiumaik is azon óbégatnak hogy mekkora a munkaerő hiány..:P
Márpedig ha munka van mindenkinek(úgy értem, mindenkinek aki dolgozni akar) akkor szép lassan minden van(lesz).

A ballibáknak és az operettnáciknak efféle hagymázas álmok helyett sokkal inkább azzal kellene foglalkozni hogy mégis ki volna a naponta megbukott Orbán(muhaha) helyett a konkrét alternatíva...

Mert addig amíg odáig jutnak az agyonvert ballibák hogy "bárki" csak ő ne...legyen az a "bárki" akár egy operettnáci powered by simicsek ...
addig Orbán és asztaltársasága nyugodtan készülhet a következő ciklusra(ciklusokra).

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

1ghost 2017.08.12. 13:33:08

Na az 5 ok mellé, idelapátoltam egy hatodikat is! Emésszék!

Iszonyú méretű vagyonokat halmoznak fel Fideszes oligarchák, akik maguk is politikusok, vagy a kormánypárti főnökök emberei. De nem csak a 10 és 100 milliárdokat zsebrevágó Orbán-klánhoz tartozók és kiszolgálóik, strómanjaik, csicskáik, hanem a helyi és megyei nagyurak, Voldemortok is.

Ezer (!) magyar család egy egész életen át küzd, dolgozik, ha kell nélkülöz, hogy egy élet munkájával saját (tehermentes) otthona lehessen, miközben jachtozó, helikopterező Fideszes oligarchák és strómanjaik évente kaszálnak ennyit fejenként. Csak legálisan, csak bevallottan. Akkor mennyi lehet a tényleges és mennyi lehet, amiről nem is tud a nép? De ezek „csak” a nagyhalak. Ezek a csúcson vannak, messze a néptől, a talpas Fideszesektől, és messze az átlag választótól.

A helyi új burzsoázia Fideszes tolvajai a Nép vagyonát viszik haza, vagy Uruguayba, Azerbajdzsánba és Svájcba, miközben az ezt szemlélő helyi kisember a gyerekének nem tud külön órát fizetni az angol tanárnál, nincs pénze már bérletre sem, vagy a csekkekkel küzd hónapról hónapra.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

1ghost 2017.08.12. 13:24:43

@Andy73:

Lazíts, bérhazudozó fidesztroll! A korrupt, tolvaj orbángazdád seggét nyalva ezeket az ótvar hazugságaidat, már három másik nickeden is elsütötted ugyanitt.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

1ghost 2017.08.12. 13:23:00

@tatraplan:

Hát fiacskám, nagy pénzben lefogadom, hogy előbb látok a Hortobágyon dinoszauruszt, minthogy téged az eszedért ellopnának.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

1ghost 2017.08.12. 13:21:44

@Duplaxiii: Hú vazze átfutottam, azt a bötűhalmazt amit iderittyentettél. Kurva jó! Ezeket a hazugsággal vegyített baromságokat magad találtál ki? Vagy a szádba adták?

Na mindegy is! A hülyeségolimpián dobogós vagy.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

tatraplan 2017.08.12. 13:00:30

laci_52 2017.08.12. 12:34:09

Feljebb már elsorolták, kik érdekeltek a fidesz rendszer fennmaradásában:
-a nagy keresetűek
-a közepes keresetűek
- a kis keresetűek
-a gyerekesek
- a munkanélküliek
-a nyugdíjasok
- a gyereket, családot akaró fiatalok

A többiek, az 5%-os ballibsi klientúra szerinted mit fog seperni?

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

laci_52 2017.08.12. 12:34:09

Nincs itt öt ok, csak egy: Gyurcsány! Ha ő eltűnne, lehetne egy rendes ellenzéki pártszövetséget létrehozni, amelyik jövőre elsöpörheti a Fideszt.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

rasztaszív 2017.08.12. 12:13:29

@Andy73: az országot senki nem állította fejlődési pályára.a gazdaságunkat ma azok a befektetések tartják talpon,amiket a szörnyűséges emúttnyócév infrastrukturális beruházásai vonzottak be.nektek ez a nagy elkúrás.orbán meg a zseni,mert nagy látványosan utólag kötött velük "stratégiai megállapodást"...

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni

Andy73 2017.08.12. 12:03:40

"Bármilyen hihetetlen, de a fővároson túl, a vidéki Magyarországon nagyon sokan egyáltalán nem látják tragikusnak az ország helyzetét."
Kinek és miért lenne hihetetlen? A helyzet 2010 előtt volt tragikus, most már egyáltalán nem az, miután a Fidesz-kormány először kihúzta az országot a csődtömegből, majd fejlődési pályára állította.

Éppen ezért nem csak az átlagszavazó látja bebetonozva a kormánypártokat, hanem már a baloldali politikusok és bloggereik is, miközben szánalmasan igyekeznek magyarázni a bizonyítványukat.
Néhány nyilvánvaló ok felsorolásán kívül ez a poszt sem áll másból. Mintha csak a vidéki tájékozatlan emberek szavaznának a kormánypártokra, bezzeg a jól tájékozott pesti értelmiség, az aztán átlát a szitán, a kommunikáción! A valóság ezzel szemben az, hogy Pesten is csak Angyalföld és még egy-két hagyományosan baloldali kerület van, ahol esetleg megszoríthatják a Fideszt, és vidéken is.
2010-ig még szinte az egész média baloldali volt, mégis csúfosan megbukott a baloldali kormány. A siker nem a kommunikáción múlik, hanem a kormányzati eredményeken. Amiből most bőven van, 2010 előtt meg csak a kudarcok sorozata és a gazdasági-társadalmi zuhanás.

Bejegyzés: Öt ok, amiért a Fideszt nem lehet legyőzni